Infosessie: profiteren van Zonnecentrale Meikade - ook zonder investering
Geïnteresseerde woningeigenaren worden tijdens deze bijeenkomst geïnformeerd over het zelf opwekken van 100% lokale en groene zonne-energie via Zonnecentrale Meikade. Deze Zonnecentrale levert straks jaarlijks voor circa 650 huishoudens stroom. Als deelnemer lever je zo een mooie bijdrage aan de energietransitie én profiteer je van een leuk jaarlijks rendement van 4 á 5%.

Op dinsdag 22 september a.s. om 19.30 uur organiseert coöperatie ValleiEnergie via ZOOM een online informatiebijeenkomst over deze mogelijkheden.

P.S. Ben je woonachtig in gemeente Ede, dan kan de investering kan ook betaald worden uit de Toekomstbestendig Wonen Lening van gemeente Ede. Dan is het uiteindelijk rendement uiteraard wat lager, maar nog steeds hoger dan op de spaarrekening.

Via dit formulier kun je jezelf opgeven.
Op 21 september ontvang je de inloggegevens via het opgegeven mailadres. Bij aanmelding na 21 september ontvang je de inloggegevens zo spoedig mogelijk.

Tot dan,

Yvonne Kleefkens
Projectleider
E-mailadres *
Naam *
Telefoon
Postcode
Langs welke weg ben je geattendeerd op deze sessie?
Geef eventueel hieronder alvast je vragen op:
Meer lezen over de Zonnecentrale Meikade?
Op de hoogte blijven?
Abonneer je dan op onze nieuwsbrief via www.valleienergie.nl
In het kader van de AVG geef ik toestemming voor opslag van mijn gegevens. Deze zullen vertrouwelijk behandeld worden en voor geen andere doel gebruikt worden dan voor deze sessie. *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy