Volt Online Enquête
WAAR GAAT HET OVER?

Wij komen graag te weten wat jouw lokale uitdagingen en moeilijkheden zijn, om gemeenschappen beter te kunnen ondersteunen via projecten.
We maken ons ook hard voor Europese zaken, en zijn van plan bij te dragen aan de Conference on the Future of Europe. Je antwoorden kunnen ook gebruikt worden om de ruggengraat te vormen voor een door Volt georganiseerde Europen Citizen's Initiative.

Bedankt dat je 5-10 minuten van je tijd wil geven voor jouw gemeenschap!


WIE ZIJN WIJ?

Volt is een pan-Europese beweging met als doel Europese politiek te democratiseren door de burger meer macht te geven. We willen luisteren naar burgers door heel Europa, en aan oplossingen werken. Je kunt meer over ons te weten komen op www.volteuropa.org


HOE WERKT HET?

Druk op SUBMIT als je klaar bent. Vragen worden NIET tussendoor opgeslagen. Deze enquête staat open tot 24 mei 2020.


GEGEVENSBESCHERMING

De enquête verzamelt geen informatie waarmee individuën geïdentificeerd kunnen worden. We slaan geen persoonlijke gegevens op en zullen geen enkele data delen met derde partijen.
De verzamelde informatie zal enkel gebruikt worden voor onderzoek naar de mening van Europese burgers over lokale en Europese zaken. Het onderzoek zal gebruikt worden als input voor lokale community projecten en outreach-campagnes van Volt.
Volt Europa houdt zich strikt aan de algemene verordening gegevensbescherming van de EU volgens de AVG (EU/2016/679) en de privacyrichtlijn (95/46/EG).
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Volt. Report Abuse