Работилница: Мали просторни интервенции во студентски домови Скопје | Штип | Битола
Студентските домови во нашата земја имаат недостиг на содржини кои ќе го оплеменат
престојот на студентите нудејќи нови современи активности за станарите и
посетителите. Студентите и станарите имаат идеи за унапредување на овие простори,
но ретко кога се консулитрани и нивните предлози се земени предвид.
Учесниците на работилницата ќе се здобијат со:
- искуство за разработка на проект во мал размер
- шанса за директно учество во концепција на просторна интервенција
- искуство за изведба на просторна интервенција
- работа во интердисциплинарен тим
- јавна презентација и видливост на својата идеја
Учесниците на работилницата треба да бидат:
- студенти по архитектура, дизајн
- студенти по пејзажна архитектура, градежен факултет, електротехнички,
индустриски дизајн и сл.
- сите останати заинтересирани лица, но предност ќе имаат учесниците од погоре
наведените факултети
Прочитај повеќе
https://meleemskopje.com/maliprostorniintervencii/
Име и презиме *
Your answer
email *
Your answer
контакт тел *
Your answer
Возраст *
Your answer
Град од каде потекнуваш *
Your answer
Каде живееш моментално? *
Your answer
Занимање *
Your answer
Софтверска подготовка *
Autocad, Archicad, Sketch Up, Revit, 3ds max, Rhino, Photoshop, Indesign,...друго(високо, средно, ниско)
Your answer
Мануелна подготовка+хобиа *
изработка на макети, фотографија, видео, анимација, везење, шиење, свирење на инструмент,...
Your answer
Зошто сакаш да учествуваш во хакатонот? *
Your answer
Испрати ни нешто што ќе нè фасцинира *
може да биде линк од твој проект, инстаграм профил, друго,...
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy