Praten over grensoverschrijdend / ongepast gedrag uit het verleden?
Sign in to Google to save your progress. Learn more
U wordt uitgenodigd om deel te nemen aan een onderzoek naar grensoverschrijdend gedrag (verbaal, fysiek, seksueel) van volwassenen tegenover minderjarigen in een katholieke omgeving (zoals scholen, internaten, parochies,...) tijdens de jaren 1950-1980.

Mijn naam is Leen Deflem. Ik ben doctoraatsstudente aan de Faculteit Theologie en Religiewetenschappen (KU Leuven). Ik wil onderzoeken hoe mensen denken en hebben gedacht over vormen van grensoverschrijdend gedrag dat niet rechtstreeks henzelf, maar anderen overkomen is. 


WIE KAN DEELNEMEN AAN HET ONDERZOEK?

Ik ben op zoek naar mannen en vrouwen die in de jaren 1950-1980 wisten van grensoverschrijdend gedrag in een katholieke Vlaamse omgeving (zoals bijvoorbeeld een school, internaat, parochie,...) van volwassenen tegenover minderjarigen dat niet rechtstreeks henzelf betrof

Een deelname aan dit onderzoek houdt een individueel interview in met mij over uw persoonlijke ervaringen, ideeën en gevoelens over dit onderwerp. Ik sta open voor alle soorten antwoorden tijdens dit interview. U zal zich op geen enkel moment moeten verantwoorden voor wat er speelde in het verleden. Uw anonimiteit wordt steeds verzekerd.

Als u interesse heeft om deel te nemen aan dit onderzoek, kan u mij contacteren via:
  • E-mail: leen.deflem@kuleuven.be
  • Telefoon: +32 16 19 37 34 
  • GSM: +32 494 54 65 01
  • Door dit formulier hieronder in te vullen. Ik neem nadien contact met u op.

HOE ZIET UW DEELNAME ER CONCREET UIT?

1) Een eerste kennismaking aan de telefoon, of via e-mail
Tijdens dit gesprek geef ik wat meer uitleg over het onderzoek. U kan tijdens dit gesprek aangeven of u interesse heeft om deel te nemen aan dit onderzoek. Indien u interesse heeft, worden datum en plaats afgesproken voor de afname van een interview.

2) De afname van het interview
De afname van het interview zal ongeveer een uur duren. Het interview zal, na vermelding hiervan en met uw toestemming, opgenomen worden.

3) Na het interview
De opname van het interview zal omgezet worden van audio naar tekst. Hierna zal ik de opname verwijderen. Uw anonimiteit zal steeds verzekerd worden. Als u dit wenst, kan u ook op de hoogte gehouden worden van de onderzoeksresultaten. 


Voor vragen of opmerkingen over het onderzoek, kan er altijd contact opgenomen worden met het onderzoeksteam:

Referentienummer Sociaal-maatschappelijke Ethische Commissie (SMEC): G-2022-5816
PhD projectnummer: 3H220605
Wat is uw e-mailadres? (Indien u via mail wenst gecontacteerd te worden)
Wat is uw telefoonnummer? (Indien u telefonisch wenst gecontacteerd te worden)
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy