Sivistymättömät -festilmo
Parkourfestivaali Sivistymättömät 9.-11.8.2019 Turussa

Tapahtuma maksetaan saapuessa perjantaina (tai lauantaina) käteisellä tai kortilla, hinta 20 €. Vaihtoehtoisesti voit tässä lomakkeessa tarjoutua ohjelmanjärjestäjäksi ja/tai talkoolaiseksi. Lisää tietoa näistä alempana. (Jos olet saanut tiedon työpanoksesi hyväksymisestä ennen tapahtumaa, ei sinun tarvitse varautua festarimaksuun.)

Tapahtumaan otetaan enintään 80 osallistujaa. Ilmoitathan, mikäli osallistumisesi peruuntuu, niin kukaan ei tilanpuutteen takia joudu turhaan jäämään kotiin. Voit alustavasti ilmoittautua, vaikket olisi vielä varma osallistumisestasi, mutta hoida mahdollinen peruminen viimeistään ti6.8. sähköpostilla turku.tapahtumat@parkourakatemia.fi.
etunimi *
Your answer
sukunimi *
Your answer
sähköposti *
Your answer
puhelinnumero *
Your answer
Lupaan perua ilmoittautumiseni viimeistään tiistaina 6.8., mikäli estyn osallistumasta Sivistymättömiin. *
Required
Ohjelmanjärjestäminen ja talkoolaisuus
Sivistymättömät järjestetään vapaaehtoisvoimin. Tavoitteena on järjestää festivaalia "parkouraajilta parkouraajille", ja olemme kiinnostuneita niin tavallisesta kuin oudommastakin parkourfestareille sopivasta ohjelmasta! Ilmaisen osallistumisen lisäksi työvoimalle on tarjolla ilmaisia eväitä ja juomia tapahtuman aikana.

Mahdollisia ohjelmatarjouksia:
- työpaja
- peli
- lämmittely/venyttely/tms. -sessioita
- keskustelutilaisuus/luento
- haaste
... tai mitä nyt keksitkään!
Ohjelmatarjouksen työpanos käsittää oletuksena n. 45-90 min. ohjausvastuun. Tarjouksen voi tehdä myös työparina, ja se voi myös koostua useammasta pienemmästä osasta.

Mahdollisia talkootehtäviä:
- toimitseminen ja tuomarointi
- siivous
- yövalvonta
- opastus
... tai mitä nyt ilmaantuukaan!
Haluaisitko Sivistymättömien tekijätiimiin messiin (talkoolaiseksi tai ohjelmanjärjestäjäksi)? *
Required
VAPAA SANA! Millaisia ohjelmaideoita sinulla on? Millaisiin työtehtäviin koet kiinnostusta? Onko sinulla toiveita tai huomautettavaa, vaikket aiokaan tekijäksi?
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Parkour Akatemia. Report Abuse - Terms of Service