Aanmelden op afstand OV4 schooljaar 2020-2021
Email address *
Digitaal aanmeldingsformulier 2020-2021
Als gevolg van de coronadreiging kunnen ouders niet persoonlijk naar een school stappen om in te schrijven. Daarom is het uitzonderlijk voor het schooljaar 2020-2021 mogelijk om digitaal aan te melden voor OV4 B-stroom type 3 en type 9.

Gelieve alle velden in te vullen door de gegevens te typen. Wanneer niet alle velden zijn ingevuld, kan de school de aanmelding weigeren.

Als alle gegevens zijn ingevuld , klikt U op de knop ‘verzenden’. Als dat gebeurd is, bent U officieel aangemeld. Uw gegevens worden gerangschikt volgens het tijdstip van indienen.

Er wordt nog een mail verzonden met bevestiging van aanmelden. U beantwoordt de mail door eigenhandig te typen ‘gelezen en goedgekeurd’. Deze mail heeft geen invloed op de rangschikking van de aanmeldingslijst.

Indien Uw aanmelding binnen het aantal opengestelde plaatsen valt, dan wordt Uw aanmelding omgezet in een definitieve inschrijving. Indien Uw aanmelding hierbuiten valt, dan komt U op de wachtlijst terecht.

Ook op de wachtlijst worden de gegevens gerangschikt volgens het tijdstip van aanmelden

U wordt telefonisch en via email op de hoogte gebracht van ofwel Uw inschrijving of Uw plaats op de wachtlijst.

Later zal U gevraagd worden om het inschrijvingsformulier op school te komen vervolledigen en te ondertekenen.

1B :

Type 3: 10 plaatsen vrij

Type 9: 13 plaatsen vrij

2B:

Type 3: 2 plaatsen vrij

Type 9: 2 plaatsen vrij

Indien U problemen ondervindt tijdens het digitaal aanmelden, dan kunt U de school telefonisch contacteren op het nummer 050/38.86.60

Een medewerker van OV4 zal U telefonisch ondersteunen.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of SBSO De Varens. Report Abuse