Anmälan till Popkollos sommarkollon utan övernattning (dagkollo) 2021

Välkommen till anmälningsformuläret för Popkollos sommarkollon utan övernattning 2021! Anmälan består av olika avsnitt där du svarar på frågor om vilket kollo du vill anmäla dig till, vad du betala i deltagaravgift och personuppgifter. En del frågor kan du och dina vuxna behöva svara på tillsammans.

Antagningen till våra sommarkollon sker i olika omgångar under våren tills alla platser är fyllda. När du får antagningsbesked beror på när du anmäler dig:

Anmälan 10 feb - 8 mars (besked 9 mars)
Anmälan 9 mars - 5 april (besked 6 april)
Anmälan 6 april - 3 maj (besked 4 maj)
Efter 4 maj sker antagning löpande en gång i veckan, besked skickas ut på tisdagar.

Antagningsbesked skickas ut via mail. När du fått ditt antagningsbesked har du en vecka på dig att bekräfta din plats.

Undrar du något eller behöver hjälp med anmälan?
På vår hemsida www.popkollo.se har vi sammanställt vanliga frågor och svar gällande anmälningsprocessen. Titta gärna där först och se om du hittar svaret på din fråga. Om du inte gör det är du välkommen att höra av dig till antagning@popkollo.se eller ringa kansliet på 08-42 00 52 32. Det kan vara bra att veta att vi under den här perioden har hög arbetsbelastning och jobbar deltid, så det kan ibland ta några dagar innan vi har möjlighet att svara på din fråga.

När det gäller frågor om hur många kolloplatser som finns kvar på olika kollon och ens chanser att komma med är det tyvärr inget vi har möjlighet att svara på mellan antagningsomgångarna. Vi uppdaterar anmälningsformuläret efter varje antagningsomgång med vilka kollon som är fullsatta och har fåtal platser kvar.
Email address *
Medlemskap *
För att anmäla dig till Popkollos verksamhet måste du vara medlem i någon av våra föreningar. Att vara medlem kostar ingenting. Genom att kryssa i rutan nedan godkänner du att vi registrerar dig som medlem i den förening som arrangerar kollot du anmäler dig till under 2021. Kom ihåg att medlemskapet måste förnyas varje år! Läs mer om vad medlemskapet innebär på www.popkollo.se
Required
Välj vilket kollo du vill gå! *
Beskrivning av de olika kollona kan du läsa på vår hemsida: www.popkollo.se
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Popkollo. Report Abuse