Tugas Bahasa Jawa tahap 3
silahkan mengerjakan dengan sepenuh hati, tetap semangat, jaga kesehatan, dan jangan lupa bahagia!!
Nama *
Kelas *
Tanggal *
MM
/
DD
/
YYYY
Kowe kabeh wis tau sinau gawe cakepan (syair) Tembang Macapaat, mliginipun Tembang Kinanthi. adhedasar kuwi, ngenani kahanan Indonesia kang kaya mengkene, coba gawea tembang Kinanthi kang isine unek-uneking atimu, rasaning atimu babagan kahanan sing kok rasakke sak iki!
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy