Opgaveformulier kerkdiensten Bethel Zeist
Volgens de richtlijnen van de overheid mogen er weer mensen bij de kerkdienst aanwezig zijn, mits er 1,5 meter afstand bewaard kan worden. Omdat we graag willen dat iedereen die zou willen de mogelijkheid heeft om in de komende weken een dienst in de kerk mee te maken, kunt u hier registreren op welke momenten u in de gelegenheid zou zijn om een kerkdienst van de wijkgemeente Bethel in de Nieuwe Kerk van Zeist te bezoeken. Op basis van uw voorkeuren proberen we u (met uw gezin) in één of meerdere diensten in te delen. Dit wordt zo eerlijk en willekeurig mogelijk gedaan.

Vanaf september is het mogelijk voor de ochtend- en middagdienst afzonderlijk beschikbaarheid aan te geven. Daarnaast komen er meer plekken beschikbaar in de kerk door het openstellen van het balkon.

Belangrijk om te vermelden is dat het aantal beschikbare plekken per dienst beperkt blijft. Het kan voorkomen dat er meer aanmeldingen dan plaatsen zijn voor een specifieke dienst. De indeling van alle diensten zal zo eerlijk mogelijk worden gemaakt, op basis van beschikbaarheid en aantal keren genodigd.

De indeling voor ochtend- en middagdiensten vindt los van elkaar plaats en ook het aantal keren genodigd wordt bijgehouden voor de ochtend- en middagdiensten afzonderlijk. Iedereen zal ongeveer even vaak in de ochtend worden uitgenodigd, onafhankelijk van ieders beschikbaarheid in de middag. Hetzelfde geldt voor de middagdiensten. Indien u zich voor zowel ochtenden als middagen beschikbaar meldt, wordt u dus in totaal frequenter uitgenodigd dan wanneer u zich maar voor één van beide opgeeft. Indien u zich beschikbaar meldt voor beide diensten, kan het zijn dat u meerdere keren per zondag wordt uitgenodigd.

Afhankelijk van het aantal aanmeldingen kan het voorkomen dat u maar eens in de twee of zelfs drie weken wordt uitgenodigd voor de ochtenddienst. Naar verwachting is er voor de middagdienst frequenter de mogelijkheid om geplaatst te worden.

Als u als gezin zou willen komen, kunt u dit formulier één keer invullen voor het aantal personen waarmee u komt. Ook als u verantwoordelijk bent voor het halen / brengen van iemand die met u meegaat naar de dienst, graag deze persoon includeren in dit formulier, dan wordt u namelijk als groep ingedeeld.

Na aanmelding ontvangt u een mail van Google Formulieren in uw mailbox met een korte samenvatting van uw opgave. In deze mail staat ook een link naar uw ingevulde formulier. Controleert u goed of u deze mail in goede orde ontvangt! Mocht het zo zijn dat u geen bevestiging ontvangt, neem dan contact op met bethelaanmeldendiensten@gmail.com

Indien u zich al heeft geregistreerd via dit formulier en een wijziging wilt doorgeven, vragen we u om via de link in de mail van Google Formulieren uw eerdere aanmelding bij te werken en niet een nieuw formulier in te vullen. Enkel op deze manier kunnen we bijhouden hoe vaak ieder is uitgenodigd en de indeling eerlijk houden. Mocht dit niet lukken neem dan contact op met bethelaanmeldendiensten@gmail.com

Om het zo gestructureerd mogelijk te laten gebeuren zal een indeling gemaakt worden wie wanneer naar de dienst mag komen. Het is dus de komende tijd alleen mogelijk om op uitnodiging naar de dienst te komen. Als u bent ingedeeld krijgt u circa een halve week voorafgaand aan de dienst via e-mail een uitnodiging en verdere instructies over de praktische zaken (zoals datum, tijd, vak waarin u mag plaatsnemen, hygiëne maatregelen).

We zien er naar uit om elkaar weer te ontmoeten en hopen op mooie diensten met elkaar!

In het geval van vragen kunt u contact opnemen met info-kerkdiensten@bethelzeist.nl
Email address *
Naam *
Selecteer per dienst het aantal personen
Indien u niet beschikbaar bent, kunt u 0 personen aangeven.
Ochtenddienst 27 september 2020 *
Middagdienst 27 september 2020 *
Ochtenddienst 4 oktober 2020 *
Middagdienst 4 oktober 2020 *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy