Opgaveformulier kerkdiensten Bethel Zeist
Volgens de richtlijnen van de overheid mogen er weer mensen bij de kerkdienst aanwezig zijn, mits er 1,5 meter afstand bewaard kan worden. Omdat we graag willen dat iedereen die zou willen de mogelijkheid heeft om een dienst in de kerk mee te maken, kunt u hier registreren op welke momenten u in de gelegenheid zou zijn om een kerkdienst van de wijkgemeente Bethel in de Nieuwe Kerk van Zeist te bezoeken. Op basis van uw voorkeuren proberen we u (met uw gezin) in één of meerdere diensten in te delen. Dit wordt zo eerlijk en willekeurig mogelijk gedaan.

Belangrijk om te vermelden is dat het aantal beschikbare plekken per dienst beperkt blijft. Het zal voorkomen dat er meer aanmeldingen dan plaatsen zijn voor een specifieke dienst. De indeling van alle diensten zal zo eerlijk mogelijk worden gemaakt, op basis van beschikbaarheid en aantal keren genodigd.

Als u als gezin zou willen komen, kunt u dit formulier één keer invullen voor het aantal personen waarmee u komt. Ook als u verantwoordelijk bent voor het halen / brengen van iemand die met u meegaat naar de dienst, graag deze persoon includeren in dit formulier, dan wordt u namelijk als met elkaar ingedeeld.

Na aanmelding ontvangt u een mail van Google Formulieren in uw mailbox met een korte samenvatting van uw opgave. In deze mail staat ook een link naar uw ingevulde formulier. Controleert u goed of u deze mail in goede orde ontvangt! Mocht het zo zijn dat u geen bevestiging ontvangt, neem dan contact op met bethelaanmeldendiensten@gmail.com

Indien u zich al heeft geregistreerd via dit formulier en een wijziging wilt doorgeven, vragen we u om uw eerdere aanmelding bij te werken via de persoonlijke link en niet een nieuw formulier in te vullen. Deze link is terug te vinden in o.a. recente uitnodigingen en in mails van Google Formulieren. Enkel op deze manier kunnen we bijhouden hoe vaak ieder is uitgenodigd en de indeling eerlijk houden. Mocht dit niet lukken neem dan contact op met bethelaanmeldendiensten@gmail.com

Het is de komende tijd alleen mogelijk om op uitnodiging naar de dienst te komen. Als u bent ingedeeld krijgt u circa een halve week voorafgaand aan de dienst via e-mail een uitnodiging en verdere instructies over de praktische zaken (zoals datum, tijd, vak waarin u mag plaatsnemen, hygiëne maatregelen).

Graag bij iedere dienst aangeven in welke samenstelling u hoopt te komen.

Het moderamen houdt de meest actuele ontwikkelingen in de gaten. Indien noodzakelijk zullen er aanpassingen worden gedaan.

We zien er naar uit om elkaar weer te ontmoeten en hopen op mooie diensten met elkaar!

In het geval van vragen kunt u contact opnemen met bethelaanmeldendiensten@gmail.com
Email *
Naam *
Selecteer per dienst het aantal personen per doelgroep
Indien u niet beschikbaar bent, kunt u het veld leeg laten.
Indien een datum niet meer zichtbaar is in het formulier is de indeling definitief gemaakt. In principe worden wijzigingen dan niet meer doorgevoerd.
Vanaf 18 juli is het niet meer nodig om op uitnodiging naar de middagdienst te komen. U kunt gewoon naar de kerk gaan en melden bij ingang 2 of 3. De ochtenddienst zal nog wel op uitnodiging blijven, u kunt zich hiervoor zoals gewoonlijk via dit formulier aanmelden.
Ochtenddienst 8 augustus 2021
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Kerkdienst
Crèche
Clear selection
Ochtenddienst 15 augustus 2021
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Kerkdienst
Crèche
Clear selection
Ochtenddienst 22 augustus 2021
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Kerkdienst
Crèche
Clear selection
Ochtenddienst 29 augustus 2021
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Kerkdienst
KND (groep 5 t/m 8)
KND (groep 1 t/m 4)
Crèche
Clear selection
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy