Profesor Colaborator – Hai să aducem sănătatea mintală în școli!
Cum ne puteți ajuta mai exact? Ne puteți susține facilitând organizarea de workshopuri despre sănătatea mintală în cadrul liceului unde predați, în timpul orelor dvs. de curs sau în afara acestora. Workshopurile abordează, printre altele, metode de identificare timpurie a tulburărilor mintale, resurse pentru ajutor și tehnici de management al stresului și anxietății, toate comunicate într-un limbaj pe înțelesul elevilor.

Căutam profesori dedicați, doritori să contribuie la crearea unui ’safe space’ pentru elevii care se confruntă cu probleme de sănătate mintală, militând pentru diminuarea stigmei asociate acestor tulburări în rândul elevilor, părinților și al cadrelor didactice.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Nume *
Telefon *
E-mail *
Județ *
Oraș *
Liceu *
La ce clasă / clase predați? *
Required
Ați fi de acord să organizăm workshopuri în timpul unora din orele dvs. de curs? *
Ați fi interesat(ă) să participați în viitor la workshopuri de sănatate mintală organizate special pentru profesori de către psihologii cu care colaborăm? *
Sugestii/Alte lucruri pe care doriți să ni le spuneți
Acord de procesare a datelor cu caracter personal
Toate datele vor fi stocate și prelucrate de către membrii echipei Mental Health for Romania în conformitate cu prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din data de 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor), pusă în aplicare prin Legea nr. 190/2018. În baza articolelor 17, 66 și 67 ale Regulamentului (UE) 2016/679 făcând referire la ’dreptul de a fi uitat’ și alte drepturi conferite de regulamentul mai sus menționat, Mental Health for Romania se angajează să ștearga din baza de date și să înceteze prelucrarea datelor dvs. cât de repede posibil, în cazul retragerii consimțământului. Pentru aceasta, o solicitare scrisă va trebui trimisă de pe adresa dvs. de e-mail către contact@mentalhealthforromania.org.
Consimțământ *
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Mental Health for Romania. Report Abuse