Småbruk - utbildning och utbyte del. 1
Tid: 27 Oktober kl 10.00 – 16.00.
Plats: Holma gård, Höör

En kurs för dig som funderar på att köpa eller hyra en liten gård eller torp och börja med egen odling och/eller djurhållning i mindre skala. Kursen ger dig kunskaper men också möjlighet till utbyte av erfarenheter och att bolla idéer kring småskaligt lantbruk.

Jag heter Jörgen Leufstedt, är kursdeltagare på Holma Folkhögskola men också diskussionsledare samt omställande landsbygdsentreprenör och småbrukare sen 2000.

Med dessa två träffar försöker vi skapa ett bollplank för blivande småbrukare. Jag delar med mig av vad mina 18 år har inneburit som självlärd småbrukare men under de tre sista åren kompletterande utbildningar på Holma Folkhögskola.

Exempel på punkter som vi tar upp är: vad behövs för att komma igång som småskalig bonde, regler för djurskydd, kontroll från länsstyrelsen, bygga om byggnader, maskiner och traktorer, inköp, underhåll, reparationer. Hur kan man skapa en ekonomi som fungerar? EU-stöd mm.

Ta med egen lunch, fika finns på plats.

Förnamn *
Your answer
Efternamn *
Your answer
Personnummer *
Your answer
E-mail *
Your answer
Telefonnummer *
Your answer
Adress *
Your answer
Postnummer *
Your answer
Postort *
Your answer
Kön *
Samtycke om personuppgifter *
Required
Samtycke om personuppgifter
Föreningen Holma Folkhögskola (Holma) behandlar personuppgifter i enlighet med svensk lag. När dina personuppgifter registreras har du enligt lag rätt att få viss information om hur detta sker. Du hittar mer information om hur vi behandlar dina personuppgifter här: http://www.holmafolkhogskola.se/holmas-hantering-av-personuppgifter/
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Holma Folkhögskola. Report Abuse - Terms of Service