Intresseanmälan till att vara värdfamilj under MEP Stockholm, 7-14 november 2020
På grund av corona-viruset har MEP Stockholm 2020, skjutits upp från mars till november. Deltagarnas trygghet och säkerhet går alltid först, och vi följer noga hur situationen kring corona-viruset utvecklar sig. 7-14 november står Stiftelsen Viktor Rydbergs skolor för tredje gången värd för den internationella sessionen av Model European Parliament (MEP). Projektet sker i samarbete med Demokratibygget och finansieras av Erasmus+.

Vi söker nu värdfamiljer till sessionen i november! Vi vill betona att er anmälan i nuläget enbart är en intresseanmälan, och därmed inte bindande. Ni som skriver upp er i detta formulär kan vi lättare hålla uppdaterade kring hur projektplaneringen fortgår.

Omkring 160 ungdomar från alla EU:s medlemsstater ges inom ramen för Model European Parliament möjlighet att fördjupa sitt intresse i internationella politiska frågor. Syftet är att gymnasieelever ska få lära sig att samarbeta, utveckla en förståelse för demokratiska processer och EU:s institutioner, samt skapa mötesplatser för Europas unga.

Som värdfamilj står ni för sovplats, frukost och några middagar, samt är kontaktbara under dagtid om något oförutsett mot förmodan skulle hända. Under dagtid arbetar ungdomarna med MEP, och under några kvällar kommer det att vara gemensamma aktiviteter för delegationen. Ett detaljerat program kommer att presenteras närmare sessionen. Vi hoppas att ni vill öppna era hem för våra europeiska vänner 7-14 november!

Vi ber dig som vårdnadshavare att fylla i formuläret. Om du som elev är intresserad av att din familj är värdfamilj under MEP, ber vi dig att fylla i formuläret tillsammans med en förälder.

Vid frågor, vänligen kontakta projektledningen på mepstockholm2020@vrskolor.se
Email address *
För- & Efternamn vårdnadshavare *
Jag har barn som är elev på VRG eller VRS *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Stiftelsen Viktor Rydbergs skolor. Report Abuse