Vols participar a la Festa dels Aliments de Sabadell?
La Festa dels aliments aprofitats consisteix en un seguit d’actes festius, artístics i de conscienciació oberts a tota la ciutadania, en el que se celebra el rescat d’aliments que d’altra manera haguessin acabat sent rebutjats. L'organitza la Universitat Autònoma de Barcelona i Justícia i Pau de Sabadell juntament amb la PLATAFORMA APROFITEM ELS ALIMENTS. La jornada passarà a la Plaça del Mercat de Sabadell. La jornada inclourà un showcooking de cuina d'aprofitament amb tast de platillos diversos, un taller de bici-batuts per pedalar contra el malbaratament alimentari i tot ho prepararem entre tots i totes amb aliments recuperats d'excedents del camp i dels comerços de la ciutat. A més, hi haurà diversos jocs per a fer en família i aprendre molt sobre la prevenció del malbaratament.

L'objectiu d'aquesta Festa és conscienciar vers el malbaratament alimentari.

A Catalunya, el 58% del malbaratament alimentari es produeix a les llars, per això volem fomentar l’aprofitament dels aliments però el malbaratament es dóna al llarg de tota la cadena alimentària, des del camp al plat.
Si ets major d'edat fes-te voluntari avui i suma't a la lluita contra el malbaratament dels aliments. Junts ho fem possible!

Què dius? T’hi apuntes?

Omple aquest formulari, marca les tasques en les que vols participar i llestos! Un cop inscrit et contactarem per confirmar la teva participació.

Comptem amb tu!

Encara tens preguntes? Escriu-nos!: voluntariat@aprofitemelsaliments.org
NOM I COGNOMS
Your answer
DNI O NIE
Your answer
CORREU ELECTRÒNIC
Your answer
TELÈFON CONTACTE
Your answer
ETS MAJOR D'EDAT?
VULL PARTICIPAR EN:
TENS NOCIONS DE CUINA? I EXPERIÈNCIA? QUINA?
Your answer
Accepto a cedir les meves dades a la PLATAFORMA APROFITEM ELS ALIMENTS
En compliment del que s'estableix en la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que, mitjançant aquest formulari, les seves dades personals quedaran incorporades i seran tractades en els fitxers propietat de la PLATAFORMA APROFITEM ELS ALIMENTS, amb l'objectiu de informar-li de propers esdeveniments i activitats. Mai es faran servir les seves dades per comunicacions de tipus comercial ni es transmetran a altres organismes ni entitats. Així mateix, l'informem de la possibilitat que exerceixi els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades de caràcter personal, enviant escrit a voluntaris@aprofitemelsaliments.org.
Your answer
Vols rebre informació sobre futurs actes de la PAA en contra del malbaratament Alimentari?
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy