Pla TAC Es Liceu curs 2020-21
PLA DE TECNOLOGIES PER A L'APRENENTATGE I EL CONEIXEMENT
Benvolgudes famílies,

Com ja sabeu, des del curs 2014/2015 Es Liceu ha implantat el PLA TAC. Aquest projecte permet a Es Liceu incorporar les noves tecnologies a l’ensenyament amb la disposició d’un ordinador portàtil per a cada alumne de 4t de primària a 4tESO i des d’enguany 3 aules compartides de 1r a 3r de primària.

En aquest curs escolar hem substituït ordinadors ja obsolets amb la compra de 120 noves unitats.

Com es financia aquesta inversió?

Per acord del Consell escolar, aquestes inversions es financien entre la cooperativa Es Liceu i les aportacions de les famílies.

A través d'aquesta aportació anual, EXCLUSIVA PER A LA COMPRA , LA REPARACIÓ I EL MANTENIMENT DELS EQUIPS I DE LA INFRAESTRUCTURA INFORMÀTICA de l'escola aconseguim tenir una xarxa i una infraestructura informàtica potent per a la implantació de les TAC a l'ensenyament. Amb aquesta aportació anual les famílies cofinancien de forma aplaçada la compra dels equips informàtics dels seus fills/es per a tota la seva escolarització.

Es Liceu és considerat un centre punter en el desenvolupament de les noves tecnologies a l'ensenyament i en la formació professional en el sector de les comunicacions i la informàtica.

Pel que fa al cofinançament de les famílies, l'aportació econòmica de 1r de primària a 4t ESO serà de 70€/any.

L'esmentat import es facturarà a les famílies en un rebut el mes de novembre, o en dos de 35€/cada un, el primer, el mes de novembre, el segon, el mes de febrer.

Més informació del PLA TAC a www.esliceu.com (en portada)
Per a qualsevol consulta sobre l’aportació de les famílies al finançament del Pla TAC podeu posar-vos en contacte amb Dolors Talens, gerent d’Es Liceu (gerencia@esliceu.com)

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.
Nom de l’alumne *
Llinatges de l’alumne *
Curs i grup de l’alumne *
Com vols pagar la quota del PLA TAC? *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Es liceu. Report Abuse