Aplikimi për transport të rregullt arsimor
Nëse dëshironi të KANCELoni aplikacionin tuaj të dorëzuar më parë për autobus, ju lutemi dërgoni me email kday@beverlyschools.org
Email address *
informacion i rendesishem
Emri i Studentit *
Mbiemri i studentit *
Adresa e rrugës *
Telefoni Kryesor *
shembull: xxx.xxx.xxxx
Telefon alternativ
shembull: xxx.xxx.xxxx
shkollë *
Gradë *
Mëngjes, Pasdite, ose të dy Mënyrat *
Forma e Pagesës *
Nëse tjetër, ju lutemi shpjegoni.
Ju lutemi shtoni këtu ndonjë rrethanë tjetër të veçantë.
*** T ALL GJITHA K RERKESAT E TRANSPORTIT DO T A KAN NJER PERIOD PRITJE 2 DITA P BER PARA TRANSIMIT Do të fillojë. PERIUDHA 2 DITA FSHT F NGA DATA KA FORMA SHTEC MIR ***
Nënshkrimi i prindërve / kujdestarit (i shtypur) *
Duke e nënshkruar këtë, ne verifikojmë që kemi lexuar Kushtet dhe Kushtet për privilegjet e udhëtimit me autobus dhe jemi dakord të bëjmë gjithçka që mundemi për të parë që fëmija ynë pajtohet me rregullat e autobusit. Gjeni Kushtet dhe Kushtet këtu: https://drive.google.com/file/d/1HSegJDoH2qjchLVXzxdEdjAATuj_hLCr/view?usp=shperndarje
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Beverly Public Schools. Report Abuse