LEKVÁR & SAJT HELYI TERMÉKEK III. MŰHELYTALÁLKOZÓJA
A rendezvény időpontja: 2019. május 7. 9:30-12:30
A rendezvény helyszíne: Megyeháza, Szász terem (Miskolc, Városház tér 1.)
Név *
Your answer
Szervezet *
Your answer
E-mail *
Your answer
Telefonszám
Your answer
Amennyiben helyi termelőként szeretné ha terméke bekerülne a megyei kataszterbe, kérjük adja meg elérhetőségét (e-mail v. telefon) itt! Felvesszük Önnel a kapcsolatot.
Your answer
Részt venne további ingyenes műhelyfoglalkozáson, tanácsadáson, ahol piacbővítéscéljából kapcsolatot építhet, hasznos tanácsokat kap vállalkozása fejlesztéséhez?
Adatvédelmi tájékoztató
A BORA 94 Nonprofit Kft., mint adatkezelő tájékoztatja a rendezvényre jelentkezőt, hogy a résztvevő személyes adatait (név, e-mail cím) és a rendezvényen készített fotókat (kép- és hanganyagot) a TOP-5.1.1-15-BO1-2016-00001 projekt azonosítószámú „FOGLALKOZTATÁSI ÉS GAZDASÁGFEJLESZTÉSI EGYÜTTMŰKÖDÉS BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYÉBEN” című pályázat teljesítése érdekében kezeli. Az adatkezelés jogalapja az Európai Parlament és a Tanácsa a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről (általános adatvédelmi rendelet) szóló 2016/679/EU rendeletet 6. cikk 1. pontja, azaz az adatkezelőre vonatkozó jogi kötelezettség teljesítéséhez szükséges. Adatkezelő a személyes adatokat és a rendezvényen készített fotókat kizárólag a beszámolási kötelezettségének teljesítéséhez használja fel, azokat a projekt lezárásáig kezeli, a fenntartási időszak végén megsemmisíti.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service