Helsingin Suunnistajat - Haku nuorten valmennusryhmään 2020
Helsingin Suunnistajien 14-18 -vuotiaiden (2002-2006 syntyneiden) nuorten valmennusryhmä on tarkoitettu motivoituneille SM-kisoissa kilpaileville nuorille suunnistajille. Nuorten ryhmävalmennus tarjoaa laadukkaita harjoituksia, leirejä ja kilpailumatkoja sekä tukea ja opastusta omatoimiseen harjoitteluun.

Ryhmään valitsemisen edellytyksenä on nuoren oma halu kehittyä urheilijana, osallistua suunnistuksen kilpailutoimintaan Helsingin Suunnistajissa sekä sitoutua seuran ja ryhmän yhdessä laatimiin pelisääntöihin. Nuorten valmennusryhmän urheilijoiden kanssa tehdään urheilijasopimukset, joissa määritellään ryhmän toimintaan liittyvät keskeiset käytännöt sekä urheilijan ja seuran velvoitteet.

Vuoden 2020 toimintaan voi hakea mukaan alla olevan linkin kautta 1.12.2019 mennessä. Valinnat ryhmään tehdään joulukuun aikana. Ryhmään voi hakea myöhemminkin kauden aikana ottamalla suoraan yhteyttä ryhmän valmentajiin.

Lisätietoja ryhmään hakemisesta antaa Sari Kallela (040 723 1010) ja Anu Pikkarainen (045 657 9455)

*Valmennusryhmän maksu vuoden 2020 osalta on 150 euroa sisältäen niin talvi- kuin kesäkauden harjoitukset ja suunnistusleirien harjoitukset. Seura maksaa ryhmämaksun maksaneiden osallistumismaksut kilpailuihin rastiviikkoja lukuun ottamatta. Lisäksi ryhmämaksu oikeuttaa seuran leireihin ja kilpailumatkoihin kohdistamaan tukeen (Leireistä ja matkoista kuitenkin leiri/matkakohtainen omavastuu) ja seuran tukemaan seura-asupakettiin.

HUOM! Tarkista samalla jäsenpalvelusta (myclub) kaikki tietosi, että ne ovat ajantasalla
Nimi: *
Your answer
Sarja vuonna 2020: *
Your answer
Millainen suunnistuskautesi oli v. 2019? Kerro lyhyesti harjoittelustasi ja kilpailemisestasi. *
Your answer
Mitkä ovat tavoitteesi kaudella 2020? Missä haluat kehittyä? *
Your answer
Mitkä ovat kilpailulliset tavoitteesi kaudella 2020? *
Your answer
Millaista toimintaa haluat nuorten ryhmän sinulle tarjoavan? Kuvaa lyhyesti minkälaisia harjoituksia, leirejä ja muuta toimintaa odotat. Kerro myös mitä muuta tukea haluaisit. *
Your answer
Onko sinulla henkilökohtainen valmentaja? Jos sinulla on henkilökohtainen valmentaja, kuka hän on? *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy