Prijava na radionicu: Kreirajmo društvene inovacije u Istri Design thinking metodom
Popunjavanjem Prijavnice u nastavku potvrđujete svoje sudjelovanje na Radionici društvenog inoviranja Design thinking metodom kojom želimo potaknuti sudionike na promišljanje o inovativnim rješenjima nekih društvenih/socijalnih problema. Želimo na jednom mjestu okupiti različite dionike kako bi se određene društvene potrebe sagledalo iz različitih perspektiva te zajedničkim radom pridonijelo kreiranju održivih inovativnih rješenja.

Radionica se održava u Puli 29. svibnja 2019. godine u Hotelu Histria. Rok za prijavu je 28.5.2019.

Projekt +RESILIENT, četverogodišnji je projekt koji okuplja 4-helix partnerstva u 8 zemalja Mediterana kako bi kroz inovacije povećali konkurentnost društveno odgovornih malih i srednjih poduzeća i doprinijeli stvaranju novih radnih mjesta posebno u tvrtkama koje djeluju u društvenoj ekonomiji. Cilj mu je potaknuti proces promjene javnih politika na regionalnoj razini u područjima provedbe projekta što će rezultirati uključivanjem uspješnih elemenata u novu kohezijsku politiku (EU2020 +).
Za nastavak prijave molimo označite jeste li suglasni da se Vaši osobni podaci (ime i prezime te adresa e-pošte) koriste u svrhu organizacije edukacije/predavanja *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Civilnodrustvo-istra.hr. Report Abuse