Skrivarkurs "Poetiskt flöde", Ammarnäs 24 -25/1 2019
Anmälningsformulär
Namn *
Your answer
Adress *
Your answer
Telefon *
Your answer
E-post *
Your answer
Behöver du boende i Ammarnäs 23 - 24/1? *
Behöver du boende i Ammarnäs 24 - 25/1? *
Om du kommer till Ammarnäs den 23/1 önskar du då få middag?
Önskar du specialkost? (Om Ja, ange vilken i rutan nedanför) *
Vilken typ av specialkost önskar du?
Your answer
Frågor och önskemål?
Your answer
Nya dataskyddslagen
Med anledning av nya dataskyddslagen som trädde i kraft den 25 maj 2018 vill vi informera om att de uppgifter som ni anger vid boknings]tillfället lagras och kommer att sparas i vårt system.

Din personliga integritet och vår hantering av dina personuppgifter är viktig för oss för att du ska känna dig trygg med hur vi på Region Västerbotten behandlar dina uppgifter.

Vi har förtydligat hur vi hanterar dina personuppgifter, exempelvis för att kunna visa hur vi lagrar information i inbjudningar eller andra tillfällen för att skicka dig information, erbjudanden om deltagande eller annat. Kort sagt, för att ge dig en så bra upplevelse av oss som möjligt vill vi berätta för dig vad som gäller.

Vår organisation arbetar för regional utveckling och samverkan vilket gör att vi är aktiva i sammanhang där många personer samlas, därför publiceras bilder och filmer också för allmänt intresse på våra hemsidor och sociala medier.

I de fall ni skulle finnas med på film, bild eller annan behandling utan vetskap om detta, inte haft möjlighet att ge ert samtycke eller ser detta som ett problem om det inte finns annat lagrum för behandling vill vi be er att omgående tar kontakt med Region Västerbottens dataskyddsombud för information och åtgärd­.


Syfte med lagring av data

Vi behöver spara och behandla personuppgifter om dig. Syftet med lagringen av data är att få ut statistik på antal bokningar som görs. Gallring av personuppgifter sker kontinuerligt. Önskar ni bli raderade från vårt boknings]system, ta kontakt med ansvarig för inbjudan så hjälper vi er och svarar på eventuella frågor som uppkommer.

De uppgifter vi avser att lagra i vårt system är [namn], [arbetsplats], [epost] och [telefonnummer]. Finns skäl att inte uppge era personuppgifter men önskar boka ändå ber vi er ta kontakt med ansvarig för inbjudan, Carl Axel Gyllenram på telefon 070-258 57 26 så hjälper han er.

Du har också rätt att när som helst ta tillbaka ditt samtycke. Detta gör du genom att kontakta ansvarig för inbjudan. Har du fler frågor eller är missnöjd, kontakta oss för information eller för att begära rättelse, överföring, radering eller begränsning av dina personuppgifter. Du kan även kontakta vårt dataskyddsombud på tel. 070-6165705. Du har även rätt att inge klagomål till tillsynsmyndigheten Datainspektionen om du tycker att vi behandlar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt.

Jag samtycker till Region Västerbotten behandlar personuppgifter i enlighet med ovanstående. *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Region Västerbotten -. Report Abuse - Terms of Service