Melontaretki ja upea kesäyö 30.6.-1.7.2022
Tervetuloa kesän 2022 superseikkailulle kauniille Pitkäveden melontareitille Kuhmoisiin! Tällä retkellä yövymme erämaisella Saaresjärvellä reitin alkupäässä ja pääsemme aistimaan kesäyön äänet, tuoksut, luontohavainnot ja tunnelman.

Pitkäveden reitti kulkee erämaisissa maisemissa pitkin leppoisasti virtaavia vesiä ja kauniita järviä. Pituutta reitille kertyy Saaresjärveltä reitin päätepisteeseen Päijälään n. 17 km. Halukkaat voivat meloa myös Ojastenlahden tilalle saakka, jolloin kokonaispituus on n. 22 km.

Retken hinta on 160 €/hlö. Hintaan sisältyy kuljetus, kajakki, melontaliivi, aukkopeitto, mela, ilta- ja aamupalatarpeet ja sauna. Ota mukaasi oma majoite.

ON TÄRKEÄÄ, ETTÄ JOKAINEN OSALLISTUJA ILMOITTAUTUU HLÖKOHTAISESTI.

Mukaan mahtuu 9 melojaa. Oppaat huolehtivat reitillä pysymisestä ja mielenkiintoisten luontokohteiden esittelystä - sinä voit keskittyä nauttimaan kaikin aistein upeasta ja vaihtelevasta luonnosta!
Melomme reitin kajakkiyksiköillä ja -kaksikoilla. Istumapaikka kullekin katsotaan lähdössä mahdollisimman mieluisaksi ja soveltuvaksi.

Reitti sopii myös vähemmän kokeneille melojille mutta jonkinlaista kestävyyskuntoa ja asennetta on hyvä olla, sillä etenkin koskien ohitukset kajakkien siirtämisineen tarjoavat pientä ponnistelutreeniä. Tulethan mukaan vain täysin terveenä 🙂. Osallistujat saavat vielä ennen tapahtumaa tarkemman infokirjeen sähköpostitse.

Päivän päätteeksi osallistujien on mahdollista saunoa Ojastenlahden tilalla (sisältyy hintaan, Orivedentie 1944, Päijälä). Tilalle jokainen siirtyy omalla kyydillä retken päätteeksi (3 km matka päätepisteeltä).
Jos tarvitset majoitusta ennen ja/tai jälkeen melonnan, se onnistuu Ojastenlahden tilalla aitta- tai tentsilemajoituksessa.

Retken järjestäjänä toimii Osuuskunta Liippa. Osallistujan tulee huolehtia omasta tapaturmavakuutuksestaan. Järjestäjällä on vastuuvakuutus.

www.oskliippa.fi
Huom. Säävaraus! Erittäin huonon sään vallitessa retki siirtyy toiseen ajankohtaan.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Nimi *
Osoite *
Puhelinnumero *
Melontakokemus *
Ruokavalio *
Muuta viestiä järjestäjille
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy