JELENTKEZÉSI LAP - Incopora Üzleti Klub
ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ:
Hozzájárulok, hogy a Civil Impact Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 1094 Budapest, Márton utca 35/C 6. em. 8.; Cg.: 01-09-208203) által szervezett INCORPORA Üzleti Klub c. rendezvényen a Civil Impact Nonprofit Kft., mint adatkezelő személyes adataimat kezelje az alábbi tájékoztatóban foglaltak szerint.
Az adatkezelés célja: a rendezvényen való részvételi szándék előzetes jelzése, a rendezvényen megjelenő személy beazonosítása, valamint a jelentkezővel való kapcsolattartás az Incorpora üzleti hálózat sikeres működés érdekében
A kezelt adatok köre: a résztvevő neve, beosztása, e-mail címe, telefonszáma és az általa képviselt vállalat neve, illetve a résztvevő nyilatkozata, hogy szeretne-e az INCORPORA szakmai eseményeiről hírlevelet kapni.
Az adatkezelés jogalapja: az Infotv. 5 § (1) a) szerinti, illetve a GDPR 6. cikk (1) bekezdés a) pontja alapján az érintetti hozzájárulás.
Az adattárolás határideje: az Incorpora hálózat működésének ideje alatt.
Az adattárolás módja: elektronikus
Tudomásul veszem az alábbiakat:
Tájékoztatást kérhet személyes adatai kezeléséről, valamint kérheti személyes adatainak helyesbítését, illetve - a jogszabályban elrendelt adatkezelések kivételével - törlését az adatfelvételénél jelzett módon, illetve az adatkezelő feltüntetett elérhetőségein:
Név: Civil Impact Nonprofit Kft.(email-cím: info@civilimpact.hu ;telefonszám: +36 20 395 4277)
Jogorvoslati lehetőséggel, panasszal a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál lehet élni: Név: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság Székhely: 1024 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C. Honlap: http://www.naih.hu
A fenti tájékoztatást tudomásul veszem és a jelentkezési lap kitöltésével és elküldésével az adatkezeléshez hozzájárulok.
Képviselt cég neve: *
Your answer
Résztvevő neve: *
Your answer
Résztvevő beosztása:
Your answer
Résztvevő e-mail címe: *
Your answer
Szeretnék hírlevelet kapni az Incorpora szakmai eseményeiről.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service