Party-booking for LUSH Bogstadveien
Takk for din interesse for LUSH Party. Vi gleder oss til å feste med deg!

Vennligst fyll ut skjema nedenfor. Du vil få svar i løpet av 5-7 virkedager for å bekrefte om ønsket tid og dato er ledig samt de neste trinnene for å fullføre din party-booking.
Email address *
Fullt navn *
Your answer
Mobilnummer *
Your answer
Navnet på hedersgjesten (hvem skal vi feire?) *
Your answer
Hva er anledningen? *
Your answer
Party-aktiviteter (#1) *
Partyet ditt vil vare i 90 minutter - du vil ha tid til å utforske opp til tre ulike aktiviteter som inkluderer et ferskt produkt-verksted levert til oss rett fra fabrikken vår i Poole! Du får én verkstedspakke for 10 gjester inkludert i prisen på ditt party og du kan alltid velge å ha flere verkstedspakker men dette vil da komme som en tillegspris. OBS! Om dere er flere enn 10 gjester på partyet må dere betale for et ekstra partykit. Bruk meyene nedenfor for å velge tre aktiviteter for å skreddersy ditt Lush Party.
Party-aktiviteter (#2) *
Her kan dere velge mellom to party-typer. Vi tilrettelegger alltid party-aktivitetene etter alder og interessene til deltagerne.
Ekstra verkstedspakke
Her kan dere velge om dere vil ha et ekstra produktverksted i partyet deres. OBS! Om dere er flere enn 10 gjester på partyet må dere betale for et ekstra partykit, siden et kit bare har nok ingredienser til 10 ferdige produkter.
Ønsket dato for party *
Våre partys må bookes minst to uker før ønsket party-dato, men vi ønsker helst at dere booker party en måned i forveien for å kunne garantere at vi har det verksted-kitet dere ønsker på lager.
MM
/
DD
/
YYYY
Ønsket tidspunkt for party *
Partyet må holdes innenfor våre åpningstider som er 10-19 mandag-fredag og 10-18 lørdag. Seneste mulige starttidspunkt for party vil da være 17:30 på hverdager, og 16:30 på lørdager.
Time
:
Antall gjester - vær oppmerksom på at om dere er færre enn 8 må dere fortsatt betale for 8 gjester (våre parties koster 300kr per person) *
Your answer
Kommentar:
Your answer
Hvordan fikk du høre om party hos Lush Bogstadveien? *
Ved å sende inn dette skjemaet forstår jeg at jeg må betale et ikke-refunderbart depositum i butikk eller via VIPPS i løpet av de neste 7 dagene for å bekrefte min party booking. *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy