ANIS HR Meetup: Cum creștem „engagementul” echipei și retenția talentelor?
În data de 28 noiembrie, de la ora 10:00, vă invităm la primul ANIS MeetUp organizat anul acesta la Iași. Workshop-ul “De la UX la EX – Cum creștem „engagementul” echipei și retenția talentelor? - Idei și aspecte practice” va fi organizat împreună cu partenerii noștri strategici Up România și va avea loc la Fab Lab Iași (Strada Rândunica 2, Iași 700259).

Împreună cu Oana Ciobanu (HR & CSR Manager în cadrul UP România) vom încerca să găsim răspunsuri și soluții pentru întrebări ce țin de motivarea angajaților, reținerea talentelor în companie și totodată vom dezbate cele mai bune modalități pentru menținerea sau creșterea performanței echipei.

Participarea la acest eveniment este gratuită.

Important:
Prin înregistrarea la eveniment și furnizarea datelor personale, vă dați acordul pentru primirea de mesaje din partea ANIS referitoare la acest eveniment și la subiectul evenimentului.
In cadrul evenimentului, echipa ANIS va face fotografii și alte materiale video care vor fi folosite pentru comunicarea pe diferitele canale ANIS. Daca nu doriți să apăreți în aceste materiale, vă rugăm să ne contactați pe adresa office@anis.ro.
Compania *
Your answer
Nume participant: *
Your answer
Adresă e-mail: *
Your answer
Număr de telefon: *
Your answer
De unde ați aflat de eveniment? *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy