Pre-inscripció Copes d'Or 2019
CLUB NÀUTIC DE SITGES

Declaració de Responsabilitat

El que subscriu declara :
- “Que accepta i assumeix qualsevol responsabilitat que pugui derivar-se del seu iot, de les seves condicions de seguretat, del compliment de les disposicions vigents, tant de les Autoritats Marítimes com Esportives i de quan pugui succeir a causa de no complir estrictament el que està establert. Amb aquesta declaració, el que subscriu i la seva tripulació, relleven de tota responsabilitat al Club Organitzador a la Federació Catalana de Vela, així com als diferents Comitès que actuen en la regata i a qualsevol persona física i jurídica que participi en l’organització d’aquest Campionat, assumint al seu càrrec qualsevol dany o prejudici que pugui ser considerat en la participació del seu iot en el Campionat.
- “Que la meva embarcació es troba en condicions adequades per garantir la seguretat de la navegació i de la vida humana a mar, així com per afrontar la present prova esportiva”
- Em comprometo a sotmetrem al Reglament de Regates a Vela de la ISAF, a les Prescripcions de la RFEV, els Reglaments que regeixen aquesta regata, a les Instruccions de Regata i a las Regles de la Classe”.

El que subscriu autoritza:
Al Club Nàutic de Sitges i en el seu cas al espònsor a difondre la totalitat de les imatges recollides al esdeveniment a qualsevol mitjà de comunicació sense límit territorial.

Varada d’embarcacions: El Club Nàutic de Sitges no es responsabilitza en cap cas dels danys que puguin rebre o causar els vaixells varats.
Classe: *
Your answer
Categoria: *
Your answer
Ràting:
Your answer
CLUB: *
Your answer
Número de Vela:
Your answer
Patró: *
Your answer
Núm. Llicència Patró:
Your answer
Tripulant:
Your answer
Núm. Llicència Tripulant:
Your answer
Adreça:
Your answer
C.P.: *
Your answer
Data Naixement: *
MM
/
DD
/
YYYY
Telf:
Your answer
E-mail:
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy