Festa de Joves Arquitectes
Apreciats companys i companyes,

Us convidem a al Festa de Joves Arquitectes, l'acte organitzat per l'AJAC i dins la setmana d'arquitectura 2019, que tindrà lloc a Barcelona del 9 al 19 de maig.
La trobada serà el proper dijous 16 de maig a la Sala 01 de la Lleialtat Santsenca (C/d'Olzinelles 31, Barcelona) a partir de les 19h del vespre.

L'acte començarà amb una taula rodona sobre les condicions laborals dels joves arquitectes, amb una fila zero amb ponents convidats a qui es podrà preguntar sobre el context professional que vivim. Després, compartirem un espai de networking amb beguda i DJ per teixir sinergies i fer col·lectiu.
Nosaltres posarem el beure i la música. Us hi esperem per compartir inquietuds, opinar i generar respostes a les preguntes i dubtes que tingueu.

Creiem que cal analitzar la realitat laboral que patim i reivindicar la professió. Esperem ser molts assistents per poder generar respostes útils i ser un punt de trobada en un ambient festiu!
Us hi esperem a totes! Feu córrer la veu!
Email address *
Nom i cognoms (reserva individual) *
Your answer
mail *
Your answer
Estàs agrupat a l'AJAC? *
Vols estar informat de les activitats de l'AJAC (1-2 correus mensuals)? *
Les dades personals facilitades voluntàriament a través del present formulari web seran tractades i conservades durant els terminis necessaris per al Col·legi d'Arquitectes de Catalunya com a responsable del tractament, amb la finalitat d'atendre la seva sol·licitud, sense que es produeixin comunicacions o cessions de dades. Pot exercir els drets d'accés, rectificació o supressió de les seves dades, dirigint-se a Col·legi d'Arquitectes de Catalunya a través de correu electrònic en l'adreça dadespersonals@coac.net, indicant a la línia d'Assumpte el dret que desitja exercitar; o mitjançant correu ordinari remès a Plaça Nova, 5 08002 Barcelona. Per a més informació sobre aquest tema, pot consultar la nostra Política de Privacitat (https://www.arquitectes.cat/ca/politica-de-privacitat).
*
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy