HU2-möte: Får vi tillräckligt med tid för HU/SDG i kärnverksamheten/Utbildningen?
Välkomna till ett fysiskt vårmöte i HU2-nätverket! Naturvetenskapliga fakulteten vid Göteborgs universitet bjuder in er till en träff i Göteborg den 28 maj kl 10 – ca 15.

På vårens HU-möte tänkte vi diskutera problematiken kring att vi hemskt gärna vill ha in HU och SDG i utbildningen, i kärnverksamheten, samtidigt som flera av oss upplever att det tar mer och mer tid att informera om detta och samla in information kring denna integrering och att redovisa på olika vis. Därav frågan i rubriken:
Får vi tillräckligt med tid för HU/SDG i kärnverksamheten/Utbildningen?

Björn Hassler från Södertörns högskola kommer också att informera om deras arbete med att se om de kan knyta FN:s hållbarhetsmål till det de kallar ”fyra kvalitetsaspekter” – hållbar utveckling, internationalisering, jämställdhet och samverkan – inom sina utbildningsprogram.

Givetvis är andra vinklingar av frågan möjliga att ta upp, liksom andra frågor Du vill lyfta.

Göteborgs centrum för hållbar utveckling (GMV) ordnar en Forum-diskussion på förmiddagen den 27/5. Så fort vi har mer detaljer kring det så meddelar vi er. I fall ni vill och har möjlighet att vara med även där så är ni välkomna.

Välkommen till Göteborg för en öppen diskussion inom HU2!

Vi kommer att hålla till på Geovetarcentrum, Guldhedsgatan 5 A, Göteborg. Salen heter Alexandria och ligger strax innanför entrén.

Närmaste hållplats för kollektivtrafiken är Wavrinskys plats. Planera din lokala resa här: https://www.vasttrafik.se/reseplanering/reseplaneraren/

Kaffe finns framdukat från 9.30 och vi bjuder på en wrap till lunch. Anmäl dig genom att fylla i uppgifterna här under.

Kontakt: Johan Boman, 031 786 9009. johan.boman@gu.se
Namn
Epostadress
Universitet/högskola
Jag vill gärna bidra med/tycker att vi kan ta upp
Kost-krav/önskemål
Kommentarer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy