Onderzoek naar het nuttigen van alcohol
Vandaag de dag bestaan er allerlei verschillende meningen over alcohol. Ook zijn onze drinkgewoonten divers. De ene persoon drinkt elke avond een glas wijn bij het eten, de ander drinkt geregeld een biertje of een borrel, en weer een ander drinkt geen alcohol. Het in kaart brengen van deze verschillende meningen en van de frequentie van ons alcoholgebruik, kan helpen bij het nadenken over de plek van alcohol in de christelijke gemeenschap.

Deze vragenlijst bestaat uit 19 vragen en het invullen duurt circa 5-10 minuten. Alvast hartelijk dank! U helpt ons erg met het geven van uw mening. TIP! Vul de vragenlijst in op een groot scherm, dan ziet u alle antwoordopties beter.

Dit onderzoek is opgezet vanuit de Christelijke Hogeschool Ede, vanuit het Lectoraat Zorg voor Voeding en Gezondheid. Als u naar aanleiding van deze enquête of dit onderzoek vragen hebt, kunt u contact opnemen met hknolen@student.che.nl Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Alle gegevens worden geanonimiseerd en beveiligd opgeslagen.

We horen graag uw mening en ervaringen!

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service