Autoconsum i tarifes energètiques
Sessió Tècnica
Dia: 14 de novembre de 2017
Horari: 9h a 13h
Lloc: Col·legi d’Enginyers Tècnics Industrials de Vilanova i la Geltrú (c/ Pare Garí, 91)

Es realitza aquesta trobada amb la voluntat de difondre informació i esvair dubtes vers l’autoconsum i la seva aplicació, per tal de conèixer avantatges i experiències reals que s’estan aplicant.
Vinculat a l’autoconsum tenim les tarifes energètiques vigents que ens facilitaran en major o menor mesura el pas cap a la governança energètica i la generació distribuïda.

Nom i Cognoms *
Your answer
Entitat/Empresa *
Your answer
Càrrec
Your answer
Correu electrònic *
Your answer
Telèfon *
Your answer
Avís Legal
Us informem que les vostres dades s'incorporaran al fitxer Promoció i difusió de titularitat de Node Garraf Agència de Desenvolupament, i seran objecte de tractament amb la finalitat de gestionar la seva inscripció. Durant l’acte es poden captar imatges dels assistents que seran publicades als mitjans de comunicació, o pels organitzadors a la seva web per a il·lustrar l’activitat ; fora d’això les vostres dades no seran cedides sense el vostre consentiment excepte si una llei ho autoritza. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació i cancel·lació de les vostres dades i a oposar-vos al seu tractament, en les condicions previstes en la legislació vigent, dirigint-vos a Node Garraf Agència de Desenvolupament, Av Cubelles 88 2on 08800 Vilanova i la Geltrú
(http://www.nodegarraf.cat)
*
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Node Garraf, Agencia Desenvolupament. Report Abuse - Terms of Service