EMPLOYOUTH
И ОД БИТОЛА СЕ МОЖЕ(И)

Проектот EMPLOYOUTH, финансиран од ИПА програмата за прекугранична соработка со Грција, ги повикува сите млади до 35 години, невработени или вработени кои сакаат да станат “газди”, дипломирани или студенти, и сите оние млади кои имаат идеа да започнат свој бизнис или проект да се пријават за учество во проектот EMPLOYOUTH. Пројавувањето во група посебно го охрабруваме.

Проектот EMPLOYOUTH ќе обезбеди бесплатна стручна и деловна обука за трансформација на вашата идеја во бизнис предлог (концепт). Најдобро селектираните бизнис предлози (концепти) ќе добијат бесплатна стручна и деловна обука за развивање на концептите во бизнис планови. На најдобро селектираните бизнис планови проектот EMPLOYOUTH ќе им ги покрие трошоците за учество на саем на инвеститори “Venture Capitalists” во странство (најверојатно Атина, Грција). Со тоа ќе добијат единствена шанса својот бизнис сон да го претворат во јаве. Да обезбедат меѓународни инвестиции за својата бизнис идеја.

Анкетата можете да ја пополните за само 3 минути!
Име и презиме *
Your answer
Email адреса *
Your answer
Контакт телефон *
Your answer
Како се пријавувате *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of FIKT.