Asuntohakemus
Voit täyttää asuntohakemuksen vuokrakodin hakuprosessin kaikissa vaiheissa. Voit myös käydä päivittämässä ja lisäämässä tietoja prosessin edetessä. Hakemuksen täyttäminen ei ole valituksi tulemisen edellytys mutta sillä voi olla positiivinen vaikutus valituksi tulemiseksi. Prosessin alkuvaiheessa henkilötunnusta ja nykyistä osoitetta ei tarvitse antaa. Lisätietoja asuntohakemuksen täyttämisestä saat lähettämällä sähköpostia osoitteeseen toimisto@ostanasuntoja.com. Minusta ja toiminnastani vuokranantajana löytyy lisätietoja nettivuiltani www.ostanasuntoja.com, kohdasta "vuokra-asunnot".
Email address *
Asuntohakemuksen taustaa (video 4 min.)
Hakijan 1 henkilötiedot; etu- ja sukunimi, henkilötunnus, nykyinen osoite, puhelinnumero (rivi vaihtuu painamalla enteriä) *
Your answer
Hakijan 2 henkilötiedot (mikäli hänen nimensä ei tule vuokrasopimukseen); etu- ja sukunimi, henkilötunnus, nykyinen osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite. Mikäli molempien nimi tulee vuokrasopimukseen, voivat molemmat täyttää oman asuntohakemuksen.
Your answer
Asuntoon muuttavien lasten lukumäärä ja syntymävuodet
Your answer
Vuokranmaksukykyyn liittyvät kysymykset
Vuokranantajaa kiinnostaa vuokralaisen kyky maksaa vuokraa ja sen varmentamiseksi vuokranantaja saa kysyä tähän liittyviä kysymyksiä. Voit halutessasi lähettää liitetiedostoja, jotka kertovat vuokranmaksukyvystä, sähköpostiosoitteeseen toimisto@ostanasuntoja.com.
Mikäli olet töissä, voit kertoa työnantajan nimen, työtehtäväsi, bruttotulot €/kk, esimiehen nimen ja yhteystiedot sekä onko työsuhde vakinainen tai kuinka pitkä määräaikaisuus. Mikäli asuntoon muuttaa 2 aikuista, voitte kertoa tiedot molempien osalta.
Your answer
Mikäli olet opiskelija, voit kertoa oppilaitoksen nimen ja opintosuuntasi. Voit kertoa bruttotulojesi määrän, joka voi koostua vaikka opintojen ohella tehtävästä työstä tai opiskelijan asumistuesta.
Your answer
Mikäli olet eläkeläinen, voit kertoa bruttotulojesi määrän.
Your answer
Onko luotto- ja ulosottotiedot kunnossa (tiedot tarkastetaan ennen sopimuksen allekirjoittamista)? Luottotietomerkintä ei poista mahdollisuutta tulla valituksi.
Onnistuuko "annetaan vuokralle" -ilmoituksessa kerrotun vuokran ja vakuuden maksaminen ongelmitta?
Onko sinulla takaaja? Voit myös kertoa mahdollisen takaajan nimen ja puhelinnumeron.
Your answer
Lisätiedot; voit kertoa vapaasti muita lisätietoja vuokranmaksukykyyn liittyen.
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Harri Huru. Report Abuse