Članstvo u Klubu mladih hemičara Srbije
Dragi mladi hemičari,

Pozivamo vas da se učlanite u Klub mladih hemičara Srbije ukoliko još uvek niste naš član. To možete učiniti popunjavanjem ovog formulara. Članstvo za 2022. godinu je BESPLATNO.

Spisak svih trenutnih članova nalazi se ovde (izaberite tab 'Članovi Kluba'): http://www.kmhem.net/uclanjenje/

Klub mladih hemičara osnovalo je 2009. godine Srpsko hemijsko društvo u cilju promovisanja nauke među mladih istraživačima. Starosna granica za članstvo je 35 godina.

Cilj postojanja Kluba je povezivanje mladih hemičara iz akademskih institucija i industrije radi informisanja i unapređivanja veština kroz razmenu znanja i iskustva, kao i pružanje različitih mogućnosti za profesionalni i lični razvoj. Mladim istraživačima se kroz učešće na Konferenciji mladih hemičara Srbije (koju organizujemo svake godine) stvara prilika da promovišu svoj rad i dostignuća iz oblasti hemije i srodnih nauka.

Takođe, posredstvom Kluba mladih hemičara, otvara se mogućnost saradnje sa sličnim društvima u svetu, dostupne su informacije o međunarodnim organizacijama i konferencijama, a to olakšava mobilnost studenata.

Dobro došli!
Vaš KMHS
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Ime *
Prezime *
Kontakt telefon *
Adresa elektronske pošte (E-mail) *
Fakultet *
Napišite naziv fakulteta na kome trenutno studirate. Ukoliko ste završili studije, napišite naziv fakulteta sa poslednjeg nivoa studija. Ukoliko još uvek niste upisali fakultet, upišite naziv gimnazije/srednje škole koju trenutno pohađate.
Univerzitet *
Dan rođenja
Mesec rođenja
Godina rođenja *
Grad (trenutno prebivalište) *
Država (trenutno prebivalište) *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.