Completare formular pentru participarea la proiecția de film „Privind în suflet - despre profesia de judecător” (episodul „Pedeapsa”)

Vino pe 18 aprilie 2019, ora 18:00, la Summit Events, sala Roșie, să vezi un episod din seria de filme „Privind în suflet - despre profesia de judecător” și să participi la dezbateri cu Laura Ștefan (Expert Forum România), Nadejda Hriptievschi (CRJM). Vom discuta despre funcția pedepsei și dacă judecătorii nu aplică sentințe mult prea ușoare, cum se simt magistrații când aplică pedeapsa pe termen lung, ce resentimente și care e procesul intern prin care trec și ce rol are presiunea publică asupra judecătorilor care analizează dosare de rezonanță. Vom discuta și despre rolul pedepsei în societate, procesul judiciar și prolemele etice cu care se confruntă magistrații în activitatea lor zilnică.

La proiecție sunt invitați avocații, avocații stagiari și jurnaliștii. Prin completarea prezentului formular Dvs confirmați posibilitatea participării la eveniment.

Filmele sunt difuzate în cadrul proiectului „Promovarea statului de drept și consolidarea integrității în Republica Moldova” implementat de Centrul de Resurse Juridice și Expert Forum (EFOR) cu suportul Ambasadei Regatului Țărilor de Jos

Nume și Prenumele Dvs. *
Your answer
Funcția pe care o dețineți *
E-mailul Dvs. *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service