ΑΓΡΙΝΙΟ - Δήλωση Συμμετοχής για το ελεύθερο κοινό: Καμπάνια Δράσεων «ΜΕΝΕΙ ΜΥΣΤΙΚΟ» στη Δυτική Ελλάδα
Η παρούσα φόρμα στοχεύει να σας καθοδηγήσει για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στις απογευματινές δραστηριότητες για ελεύθερο κοινό, οι οποίες θα υλοποιούνται καθημερινά και ώρες 17:00 - 21:00 στο πλαίσιο της Εκστρατείας «ΜΕΝΕΙ ΜΥΣΤΙΚΟ» που υλοποιείται σε πόλεις της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, ως πρωτοβουλία της Περιφέρειας και σε συνεργασία με τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Η παρούσα φόρμα συμπληρώνεται αποκλειστικά από ενήλικες και εξυπηρετεί την εγγραφή μικρών ΚΑΙ μεγάλων στις απογευματινές δραστηριότητες.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Η παρούσα ηλεκτρονική φόρμα συγκεντρώνει τις εγγραφές μόνο ολιγομελών ομάδων (έως 3 ενήλικες, έως 5 παιδιά προσχολικής ηλικίας, έως 5 παιδιά σχολικής ηλικίας, έως 3 μαθητές εφηβικής ηλικίας). Σε περίπτωση που επιθυμείτε να εγγράψετε ομαδικά περισσότερα άτομα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 2610332499 ή στο patra@hamogelo.gr 
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Οι απογευματινές δράσεις είναι σχεδιασμένες κατάλληλα, ώστε να μπορούν να υποδεχθούν μικρούς και μεγάλους την ίδια στιγμή ή/και ξεχωριστά. Οι γονείς/κηδεμόνες που θα συμμετάσχουν στις ενημερωτικές παρεμβάσεις μπορούν, εφόσον το επιθυμούν, να εγγράψουν επίσης τα παιδιά τους στις διαθέσιμες παράλληλες δραστηριότητες που θα υλοποιούνται ταυτόχρονα με τις παρεμβάσεις για γονείς/κηδεμόνες (Δημιουργική απασχόληση με θεμα τα ασφαλή όρια του σώματος για τη προσχολική και την σχολική ηλικία, εκπαιδευτικό πρόγραμμα Convey για τους μαθητές/τριες εφηβικής ηλικίας). Αντίστοιχα, μπορεί να γίνει εγγραφή των μαθητών/τριών όλων των ηλικιών για συμμετοχή στις απογευματινές δράσεις αυτόνομα (χωρίς τους γονείς/κηδεμόνες τους), ατομικά ή οργανωμένα σε παρέες/ομάδες/τμήματα.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
 Παρακαλούμε να συμπληρώσετε τη φόρμα όσες φορές χρειάζεται, ώστε να εγγράψετε όλα τα ενήλικα άτομα και όλα τα παιδιά/μαθητές στις δράσεις της επιλογής σας.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Όλες οι δράσεις θα υλοποιούνται από τους/ις παιδαγωγούς και τους/ις εθελοντές/ντριες του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy