ILMOITTAUTUMINEN: Saarijärven kanteleen alkeiskurssi 6–7.2.2021 ja 13.–14.2.2021
Oletko koskaan kuullut kanteletta soitettavan puisella tikulla? Entä pienellä nahkanpalalla?

Käpylän Musiikkiopiston Saarijärven kantele -kursseilla pääset tutustumaan tämän monipuolisen ja rouheaäänisen kanteleen saloihin, tervetuloa!

Kurssille ilmoittautuminen sitoo opiskelijan osallistumaan ensimmäisen viikonlopun opetukseen 6.–7.2.2021. Jälkimmäinen viikonloppu 13.–14.2. on vapaavalintainen ja ilmoittautuminen tälle jatkoperiodille tapahtuu ensimmäisen opetusperiodin jälkeen sunnuntaina 7.2.

Kurssin aikataulu:

la–su 6.–7.2.2021 klo 10–11.30
la–su 13.–14.2.2021. klo 10–11.30
Opetusta yhteensä 8 x 45 min
Opettaja: Hanna Ryynänen
Hinta: 20 €

Kurssilla tutustutaan Saarijärven kanteleen perussoittotekniikkaan, tikulla soittamiseen ja opetellaan muutamia tikkusoiton klassikkokappaleita. Kurssin tavoitteena on myös luoda omaa musiikkia improvisaation keinoin.
Kurssille osallistuttuaan opiskelija omaa lisäksi perustiedot Saarijärven kanteleen historiasta ja nykypäivästä monien kanteleartistien suosimana instrumenttina.

Kurssin osallistujat eivät tarvitse aiempaa kokemusta kanteleensoitosta eivätkä omaa instrumenttia.

Ennen kurssin alkua osallistujat saavat sähköpostiinsa listan kappaleista, joiden avulla pääsevät tutustumaan soittimeen ja sen rikkaaseen äänimaailmaan jo ennen kurssin varsinaista alkua. Kappaleista keskustellaan yhdessä kurssin aikana.

Kurssille otetaan kuusi oppilasta ilmoittautumisjärjestyksessä. Huomaathan, että koronatilanteesta johtuen kurssin ajankohta saattaa muuttua, sillä kurssi järjestetään lähiopetuksena. Muutoksista ilmoitetaan kaikille ilmoittautuneille hyvissä ajoin, ja ilmoittautuminen on mahdollista perua, jos uusi ajankohta ei sovi. muilta osin alla olevat ilmoittautumis- ja peruutusehdot pätevät.


ILMOITTAUTUMIS- JA PERUUTUSEHDOT:

Ilmoittautuminen on peruutettava viimeistään 8 päivää ennen kurssin alkua (edeltävän viikon torstai), jonka jälkeen ilmoittautuminen on sitova eli ilmoittautunut on velvoitettu maksamaan osallistumismaksu, vaikka hän ei osallistuisi opetukseen.

Peruutukset lähetetään sähköpostilla osoitteeseen kamu@kmo.fi.

Kurssien toteutumisesta ilmoitetaan n. viikko ennen kurssin alkua sähköpostitse. Samalla toimitetaan tiedot kurssimaksusta, joka tulee suorittaa tilisiirtona viimeistään 2 päivää ennen kurssin alkua. Kuitti maksetusta kurssimaksusta näytetään opettajalle kurssin aluksi.
Email address *
Sukunimi *
Etunimi *
Syntymävuosi *
Puhelinnumero *
Muuta ilmoitettavaa?
Ilmoitathan tässä, jos olet Käpylän musiikkiopiston yksilöoppilas tai henkilökuntaa. Yksilöoppilaat ja henkilökunta voivat osallistua lyhytkursseille maksutta, jos kurssilla on riittävästi oppilaita toteutuakseen ja kurssilla on vapaita paikkoja. Yksilöoppilaille ilmoitetaan mahdollisesta maksuttomasta kurssipaikasta n. 5 päivää ennen kurssin alkua. Kurssi ei ole maksuton kamulinjan avointen ryhmien opiskelijoille. Lähetäthän kysymykset suoraan osoitteeseen kamu@kmo.fi.
Olen lukenut ja hyväksynyt ylläolevat ilmoittautumis- ja peruutusehdot. *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Käpylän musiikkiopisto. Report Abuse