Enquête applicatie "Volleybaltoernooi scores"
Welkom bij de enquête over de applicatie "Volleybaltoernooi scores".

Stichting Aigenwies heeft sinds 2011 een website op het internetadres https://www.aigenwies.nl. Deze website wordt up to date gehouden door een vrijwilliger van Stichting Aigenwies. De website voldoet op dit moment niet aan de eisen van deze tijd. Zo word de website bijvoorbeeld momenteel niet optimaal weergegeven op smartphones en tablets.

Om websitebezoekers een beetje tegemoet te komen is er nu een applicatie ontwikkeld die het mogelijk maakt om de scores van de wedstrijden in de poule-fases van de voorrondes en op de finaledag te bekijken op een smartphone- en tabletvriendelijke manier. Deze applicatie hebben wij "Volleybaltoernooi scores" genoemd. De applicatie is te bereiken op https://www.aigenwies.nl/scores.

De applicatie verkeert momenteel in een Beta fase. Dit wil zeggen dat we nu vooral testen of de huidige versie van de applicatie goed werkt bij iedereen. Als de reacties positief zijn en er geen fouten in de werking van de applicatie zijn gevonden krijgt de applicatie een zogenaamde Release status en weten wij dat we de applicatie ook tijdens nog komende volleybaltoernooien kunnen inzetten.

In de toekomst willen we nog meer functionaliteiten toevoegen aan de applicatie.

Wij zijn nieuwsgierig naar jouw mening over de applicatie. Werkt het bij jou goed? Op wat voor apparaat gebruik je de applicatie en met welke internetbrowser? Heb je nog suggesties voor nieuwe functionaliteiten? In deze enquête nodigen wij je uit om antwoord te geven op onder andere deze vragen. We stellen de vragen over 3 soorten apparaten: smartphones, tablets en computers. Heb je meerdere apparaten in 1 categorie, heb je per apparaat verschillende ervaringen en wil je ons dit laten weten? Vul dan aub de enquête meerdere malen in. Het invullen van deze enquête neemt inclusief het lezen van deze tekst en alle beschrijvingen verderop in de enquête ongeveer 10 tot 15 minuten van je tijd in beslag. Alvast heel erg bedankt!

Mocht je problemen ervaren bij het invullen van de enquête dan kun je je mening ook geven via een privébericht op onze social media kanalen:
- Facebook: https://m.me/aigenwies
- Twitter: https://twitter.com/messages/compose?recipient_id=266232935
- Instagram: https://www.instagram.com/aigenwies/
Contact opnemen kan ook via ons contactformulier: https://www.aigenwies.nl/?p=39

Met vriendelijke groet,
Jeroen Maathuis
webmaster Stichting Aigenwies
https://www.aigenwies.nl

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service