Enquête applicatie "Volleybaltoernooi scores"
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Welkom bij de enquête over de applicatie "Volleybaltoernooi scores".

Stichting Aigenwies heeft sinds 2011 een website op het internetadres https://www.aigenwies.nl. Deze website wordt up to date gehouden door een vrijwilliger van Stichting Aigenwies. De website voldeed niet aan de eisen van deze tijd. Zo werd de website bijvoorbeeld niet optimaal weergegeven op smartphones en tablets.

Om websitebezoekers een beetje tegemoet te komen werd er een applicatie ontwikkeld die het mogelijk maakt om de scores van de wedstrijden in de poule-fases van de voorrondes en op de finaledag te bekijken op een smartphone- en tabletvriendelijke manier. Deze applicatie hebben wij "Volleybaltoernooi scores" genoemd. Of kort: "Scores-app". De applicatie is te bereiken op https://www.aigenwies.nl/scores.

De applicatie verkeert momenteel in een Beta fase. Dit wil zeggen dat we nu vooral testen of de huidige versie van de applicatie goed werkt bij iedereen. Als de reacties positief zijn en er geen fouten in de werking van de applicatie zijn gevonden voegen we langzaamaan nieuwe functies toe en krijgt de applicatie uiteindelijk een zogenaamde Release status. Op deze manier komen wij te weten dat de applicatie ook voor de komende jaren geschikt blijft.

Wij zijn nieuwsgierig naar jouw mening over de applicatie. Werkt het bij jou goed? Op wat voor apparaat gebruik je de applicatie en met welke internetbrowser? Heb je nog suggesties voor nieuwe functionaliteiten? In deze enquête nodigen wij je uit om antwoord te geven op onder andere deze vragen. We stellen de vragen over 3 soorten apparaten: smartphones, tablets en computers. Heb je meerdere apparaten in 1 categorie, heb je per apparaat  verschillende ervaringen en wil je ons dit laten weten? Vul dan aub de enquête meerdere malen in. Het invullen van deze enquête neemt inclusief het lezen van deze tekst en alle beschrijvingen verderop in de enquête ongeveer 10 tot 15 minuten van je tijd in beslag. Alvast heel erg bedankt!

Mocht je problemen ervaren bij het invullen van de enquête dan kun je je mening ook geven via een privébericht op onze social media kanalen:
- Facebook: https://m.me/aigenwies
- Twitter: https://twitter.com/messages/compose?recipient_id=266232935
- Instagram: https://www.instagram.com/aigenwies/
Contact opnemen kan ook via ons contactformulier: https://www.aigenwies.nl/contact

Met vriendelijke groet,
Jeroen Maathuis
webmaster Stichting Aigenwies
https://www.aigenwies.nl


Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy