LegiLAB 4 Progress Now Legislative Theatre: For a legislation of the people, by the people, for thepeople.Saturday, September 8th, 2018, 12.00 – 19.00, Vetrinjski dvor, Maribor, Slovenia
Spoštovani,
dobrodošle_i v prijavnici na TAGZ - Transformatorjevo Akademijo Gledališča Zatiranih, usposabljanje za trenerje (aka. jokerje) gledališča zatiranih. Namenjeno je mladim, mladinskim delavkam_cem, aktivistkam_om, (socialnim) pedagoginjam_om, andragoginjam_om, socialnim delavkam_cem in drugim -oginjam_om, zainteresiranim za izpopolnjevanje v metodologijah aktivističnega in gledališkega dela.

V začetku oktobra boste vse_i tiste_i, ki boste na podlagi prijave izbrane_i in sprejete_i na usposabljanje o tem obveščeni po elektronski pošti. Po potrditvi prijave z naše strani je potrebno pred pričetkom usposabljanja poravnati še varščino v vrednosti 50 EUR, ki bo udeleženkam_cem v celoti povrnjena ob uspešno zaključenem izobraževanju in izpolnjevanju ostalih pogojev sodelovanja (85% prisotnost in izvedba multiplikativnega projekta).

Prosimo, da ste pri izpolnjevanju prijave pozorni pri vpisovanju svojih osebnih podatkov, saj jih bomo (v primeru uspešno zaključenega usposabljanja) uporabili za izdajo potrdila.

Ime in priimek
Your answer
Datum rojstva
MM
/
DD
/
YYYY
E-pošta
Your answer
Telefonska številka
Your answer
Opiši svojo motivacijo za udeležbo v usposabljanju.
Your answer
Tvoje izkušnje na področju gledališča in/ali družbenih vprašanj, ki jih naslavljamo v izobraževanju?
Your answer
Kako nameravaš pridobljeno znanje uporabljati po končanem izobraževanju?
Napišite konkretno idejo!
Your answer
Dodatna pojasnila, opombe, vprašanja... *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service