Ερωτηματολόγιο για τη διερεύνηση της ενεργειακής συμπεριφοράς των νοικοκυριών στην Ελλάδα
Αγαπητή κυρία, Αγαπητέ κύριε,

Στα πλαίσια έρευνας που υλοποιούμε στο Εργαστήριό μας με αντικείμενο την καταγραφή του προβλήματος της ενεργειακής φτώχειας σε περιοχές με ακραίες κλιματικές συνθήκες ενδιαφερόμαστε να συλλέξουμε στοιχεία για την ενεργειακή συμπεριφορά νοικοκυριών κυρίως στην Βόρεια Ελλάδα.

Αφορμή της έρευνας υπήρξε η διαπίστωση, τόσο από την Eurostat όσο και από την ΕΛΣΤΑΤ, ότι το 2013 πάνω από 27% των ελληνικών νοικοκυριών δεν μπορούσε να θερμάνει επαρκώς τα σπίτια του, εξαιτίας των υψηλών τιμών ηλεκτρικού ρεύματος, φυσικού αερίου, πετρελαίου και άλλων καυσίμων σε συνδυασμό με την πολυετή οικονομική ύφεση.

Έχοντας ως στόχο την επιλογή του κατάλληλου συστήματος θέρμανσης, ειδικά για τις δριμείες συνθήκες της Βόρειας Ελλάδας, προχωράμε στη μελέτη του προβλήματος της ενεργειακής φτώχειας, με όλες τις κοινωνικές, οικονομικές, και περιβαλλοντικές παραμέτρους που επηρεάζουν την επιλογή του συστήματος θέρμανσης στις περιοχές με παρατεταμένες χαμηλές θερμοκρασίες.

Για το σκοπό αυτό σας παρακαλούμε να συμπληρώσετε το παρακάτω ερωτηματολόγιο.

Η συγκεκριμένη έρευνα εκπονείται στο πλαίσιο δράσης αριστείας και μεταδιδακτορικής έρευνας στην Ελλάδα, με στήριξη από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ), σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα: Σοφία-Ναταλία Μποέμη 2310996220 / 6944183656 και στο email: nboemi@gmail.com και Γιώργος Πανάρας: 2461056644 / 6979168330 και στο email: gpanaras@uowm.gr.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία σας.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,
Δρ. Σοφία-Ναταλία ΜποέμηNext
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service