Helpende handen in Wase Vaccinatiecentra
Beste,

Dankjewel om je te willen inzetten in één van de Wase vaccinatiecentra!

Onderaan kan je kiezen op welke manier jij graag wil helpen.
Daarna zal je zeker gecontacteerd worden maar dit kan soms even duren omdat er heel wat aanmeldingen zijn en het vraagt even tijd om al deze gegevens te verwerken.
De Eerstelijnszone zal in overleg met de lokale besturen en een vertegenwoordiging van huisartsen, apothekers en verpleegkundigen een planning opstellen om het vaccinatiecentrum te bemannen. Dit zal een mix worden van huidige zorgprofessionals uit de eerste lijn, aangevuld met gepensioneerden, vrijwilligers, …
Alles is afhankelijk van het aantal leveringen van de vaccins maar we hopen eind maart ook te kunnen starten met het inzetten van vrijwilligers. Vrijwilligers zullen een vrijwilligersvergoeding ontvangen van €10 per shift.

Dit project zal zeker tot 31 oktober 2021 moeten blijven draaien. Geen paniek als je dus niet onmiddellijk gecontacteerd wordt voor de eerst komende weken. Niet iedereen kan gelijktijdig ingezet worden en we zullen nog heel lang nood hebben aan jullie helpende handen. Deze planning zal gebeuren via de online planningstool Book'U waar je jezelf dan kan opgeven voor een openstaande shift.
Ondertussen kan je voor meer info terecht op de website van Eerstelijnszone NO (https://www.eerstelijnszone.be/eerstelijnszone-N-O-Waasland) en Eerstelijnszone ZW (https://www.eerstelijnszone.be/Eerstelijnszone-Z-W-Waasland) of op de website van jouw gemeente of vaccinatiecentrum.

Alvast bedankt voor jouw engagement!
Dankzij jullie hulp komen we er wel en kunnen we terug uitkijken naar een normaal leven…

Met vriendelijke groeten,
Het ELZ-team en de 10 Wase Gemeenten: Beveren, Kruibeke, Lokeren, Moerbeke, Sint-Gillis-Waas, Sint-Niklaas, Stekene, Temse, Waasmunster en Zwijndrecht.


Wat wil jij graag doen?

Ik wil me graag vrijwillig aanmelden voor een NIET-MEDISCHE functie in

o LOKEREN:
https://citizenlabco.typeform.com/to/mLGpo0Le
o SINT-NIKLAAS:
https://forms.office.com/r/psWnwavdcQ
o BEVEREN:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSchFb1zXTGT99-DGuIvBch2yeTZPBqCf2f4LRu8k3ZHAWtgOA/viewform?usp=sf_link

o SINT-GILLIS-WAAS:
https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=uffa1n-bO0muVcTYDCF2X_xC4aDZCkhDlDLAJh8qqTNUMlEyRktBN0FCMFVQSFJaTjZXNVI0R1FLOS4u&wdLOR=c8AC98D25-107D-491F-B94A-0EF4CB3ACA1E


Ik wil me graag aanmelden voor een (para-)MEDISCHE functie:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdPN7bEbCAeHJiYs-53eOGmqPwu3mMvlEEuvo0hWaiaaDYxfQ/viewform


Submit
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy