Kesäleiri 5.-luokkalaisille ja sitä vanhemmille ADHD- ja As-lapsille

HUOM! 12.6.2020 klo 00.00 alkaen ilmoittautuvat pääsevät varasijoille, sillä leiri on täynnä!

Aisti ry järjestää ADHD-oireisille ja Asperger-lapsille kesäleirin Turun Hirvensalossa Oriniemen partiomajalla 24.-26.6.2020. Leiri alkaa keskiviikkona ja päättyy perjantaina. Oriniemen partiomajaan pääset tutustumaan partiomajan omilla sivuilla: http://partiomaja.kotisivukone.com

Leirillä lapset ja nuoret tutustuvat toisiinsa ja saavat vertaiskokemusta. Toiminnallisissa pienryhmissä pyritään vahvistamaan vuorovaikutustaitoja ja selviytymään erilaisista sosiaalisista tilanteista. Yöpyminen on kokemus kohti itsenäisempää toimintaa. Leirin ohjelmassa on mukavaa yhdessäoloa, ulkoilua, pelailua, luonnossa liikkumista sekä uimista ja saunomista.

Leirin hinta on 95 € Aistin jäsenille ja 160 € ei-jäsenille. Leirin lasku lähetetään sähköpostitse ennen leiriä ja se tulee maksaa ennen leirin alkua. Leirimaksua ei palauteta. Sairastapauksissa yms kannattaa olla yhteydessä omaan vakuutusyhtiöön korvauksesta.

Leiristä vastaavat Karoliina Polvi ja riittävä määrä ohjaajia.

Mikäli lapsi tai nuori tarvitsee leirillä henkilökohtaista apua ja ohjausta, hänellä tulee olla mukana oma avustaja. Leirille osallistuvalla lapsella tulee olla voimassa oleva vapaa-ajan-/tapaturmavakuutus.

Tällä lomakkeella kerättäviä tietoja käsittelevät vain leirin vastuuhenkilöt ja laskutuksesta vastaavat henkilöt. Laskutuksen päätyttyä tiedot tuhotaan. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.
Email *
Osallistujan nimi *
Syntymäaika *
Osoite *
Huoltajan nimi *
Puhelinnumero *
Numero, josta huoltaja on tavoitettavissa leirin aikana
Huoltajan sähköposti *
Olen jäsenenä *
Osallistujan allergiat/erityisruokavalio, rajoittunut ruokavalio tai valikoiva syöminen
Lääkitys
Lääkkeen/lääkkeiden nimi ja lääkkeidenottoajat
Osallistujan tuen tarve
Millaisissa asioissa lapsi tarvitsee tukea tai ohjausta?
Osallistujan vuorovaikutus -ja sosiaaliset taidot
Mahdolliset haasteet ja tuen tarpeet
Osallistujan vahvuudet
Uimataito *
Osallistujalla on voimassaoleva vapaa-ajan/tapaturmavakuutus *
Ymmärrän, että Covid-19-epidemian aikana nuori osallistuu leirille huoltajan vastuulla ja huoltajana varmistan, että osallistuja tuntee ja hallitsee vallitsevat hygieniaohjeet. *
Valokuvauslupa *
Leirillä otettuja valokuvia saatetaan käyttää Aistin, ADHD-liiton ja/tai Autismiliiton viestinnässä ja somepäivityksissä (Instagram, facebook, Twitter).
Muuta huomioitavaa
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Turun seudun autismi- ja ADHD-yhdistys Aisti ry. Report Abuse