Prijavnica: ORATORIJ 2019
SPODNJA POLSKAVA, 29. 7. – 2. 8. 2019

POMEMBNO: Letos ne sprejemamo predšolskih otrok. Spodnja meja starosti je končan 1. razred OŠ.

Dragi starši!

Zahvaljujemo se Vam, ker nam boste tudi v letošnjem letu v času oratorija zaupali svoje otroke. Zanje bomo kot doslej skrbeli mladi animatorji, ki se že pripravljamo na poletni oratorijski izziv!

Prijavnice (tako pisne kot elektronske) sprejemamo do ponedeljka, 22. julija oz. do zapolnitve mest, saj bomo le tako lahko pripravili dovolj materiala, potrebnega za uspešno izveden Oratorij. Skupaj z izpolnjeno pisno prijavnico naj otroci oddajo tudi prostovoljni prispevek (priporočen znesek na enega udeleženca 15€, za vsakega naslednjega otroka iz družine (bratca, sestrico) pa 10€. Prispevek bo porabljen za kosilo in potreben material.
V nadaljevanju, prosimo, da pri okencu, kamor boste vpisali vrednost vašega prostovoljnega prispevka, napišete vrednost, ki jo boste kasneje poravnali ob začetku samega dogodka.

V primeru, da si vaš otrok/vaši otroci želi/jo na Oratorij, pa Vam plačilo prispevka predstavlja prevelik zalogaj, v okence "prostovoljni prispevek" napišite 0, za stroške pa ne skrbite, na koncu se vedno izide! :-)

Obenem se obračamo na Vas. V kolikor bi nam lahko kakorkoli priskočili na pomoč v obliki materiala, potrebnega za izvedbo delavnic (papir, šeleshamer, vrvice, pisala,…) ali pa bi bili pripravljeni napeči oz. priskrbeti hrano ali pijačo za malico, vas prosimo, da nam to sporočite na tel. številko 070/336-615 (Ana), 051/451-567 (Pia) ali na e-naslov oratorij.spodnjapolskava@gmail.com, kjer dobite tudi vse dodatne informacije glede Oratorija.

Ob elektronski prijavi boste na e-mail dobili potrdilo, da so vaši otroci prijavljeni. V prilogi bomo poslali še nekaj preostalih navodil, ki jih, prosimo, SKRBNO PREBERITE.
Z oddajo elektronske prijavnice jamčite o resničnosti svojih navedb. Animatorji se zavezujemo, da bodo zbrani podatki uporabljeni le za namen Oratorija in v skladu z varovanjem osebnih podatkov. Podatke bomo predali zavarovalnici, kjer bomo sklenili nezgodno zavarovanje za čas Oratorija. Vaše podatke bomo hranili do preklica. Hrambo in uporabo podatkov lahko kadarkoli prekličete na oratorij.spodnjapolskava@gmail.com ali na 070/336-615 (Ana).

Naprošamo Vas, da pridete prvi dan z otroci, da boste lahko še pisno podpisali soglasje, saj potrebujemo vaš podpis na papirju. Hvala za razumevanje.

Se že veselimo poletnih dni, ki jih bomo preživeli skupaj z vašimi otroci!

Animatorji

Prijavnica
Prosimo, da podatke v prijavnico vpisujete samo za enega otroka. Če želite prijaviti več otrok, izpolnite za vsakega posebej. Hvala za razumevanje!
Ime in priimek udeleženca. *
Your answer
Ime in priimek staršev/skrbnikov. *
Your answer
Naslov stalnega prebivališča udeleženca. *
Your answer
Datum rojstva udeleženca. *
Your answer
Kraj rojstva udeleženca. *
Your answer
Moj otrok je obiskoval ____ razred OŠ. *
Telefonska številka, na kateri ste starši dosegljivi v času Oratorija (9h – 16h). *
Your answer
E-mail, na katerega vas bomo obvestili o morebitnih spremembah in potrdili prijavo vašega otroka. *
Your answer
Posebne opombe (alergije, bolezni, zdravila,…).
Your answer
Moj prostovoljni prispevek bo znašal _____ €.(Priporočen znesek na enega udeleženca je 15€, za vsakega naslednjega otroka iz družine (bratca, sestrico) pa 10€. V primeru, da ne želite prispevati, vpišite "0".) *
Your answer
Z oddajo prijavnice soglašam z izvedbo programa, s pravili discipline in ukrepi, če moj otrok ne bo spoštoval pravil. Zavezujem se, da ga bom v primeru, da bo s svojim vedenjem preveč moteč pri izvedbi Oratorija, prišel iskat po pozivu odgovornega. *
Required
Soglašam tudi z objavo fotografij na FB spletni strani »Oratorij Spodnja Polskava« ter na drugih spletnih straneh in v občilih, ki bi utegnila poročati o Oratoriju. *
Required
Soglašam, da moj otrok uživa hrano, ki jo ponujamo na Oratoriju (skuhana na kraju dogodka ali pripeljana s strani drugih staršev). *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service