Belügyminisztérium XXIV. Országos Meghívásos Sí- és Snowboard Versenye
A nevezés a mellékelt nevezési lap pontos kitöltésével és megküldésével történhet 2019. január 21. 24:00 óráig. A nevezés a nevezési díj befizetésével tekinthető érvényesnek.

A készpénzhasználat csökkentése és a számlakiállítás meggyorsítása érdekében a nevezési díjak befizetése csak készpénz átutalás formájában történhet, melyet 2019. január 21. 24.00 óráig, esőnap esetén 2019. február 11. 24.00 óráig kérünk teljesíteni.

Az utalást a Sátoraljaújhelyi Fegyház és Börtön MÁK-nál vezetett 10027006-01393280-00000000 számlaszámára kérjük teljesíteni, közleményben a „SIVERSENY2019” szöveggel, valamint a nevező(k) nevének feltüntetésével. Kérjük, hogy számlaigény esetén az utalást arról a számlaszámról teljesítsék, melynek tulajdonosa nevére a számlát szeretnék kérni.

A versenyen kategóriák közötti átnevezés lehetősége nem biztosított, viszont egy versenyzőnek több kategóriában is leadható a nevezése, a regisztrációk elvégzése és a nevezési díjak megfizetése mellett. (A második vagy további kategóriák nevezési díja 1.500,- Ft)

A versenyzők a síbérlet átvételekor 5.000 Ft / fő kauciót kötelesek letétbe helyezni, melyből 4.000,- Ft a rajtszám, 1.000,- Ft a síbérlet kauciója.
A kaució visszafizetésére a rajtszám és bérlet leadásakor, a regisztráció helyszínén kerül sor.

Kísérők a libegő, illetve sípálya-használat jegyeit a Zemplén Kalandpark pénztárában tudják megvásárolni. A pénztár a verseny napján 08.00 órától tart nyitva.

A helyszín kizárólagos megközelítése (GPS 48.4131756, 21.6445282):
Sátoraljaújhely, Torzsás út 25. alatti parkolóig gépjárművel, majd az ott kiosztott versenyzői bérlettel vagy megvásárolt bérlettel/jeggyel, libegővel a Zemplén Kalandpark középső állomásáig.

A versenyen minden induló a saját felelősségére indulhat. A versenyrendezőség a felszerelésekért, értéktárgyakért felelősséget nem vállal, azonban csomagmegőrzőt üzemeltet.

A verseny napján étkezés a kísérők számára is igényelhető 500 Ft/fő térítés ellenében, ezt kérjük a nevezés leadásánál jelezni. BÜFÉ a rendezvény ideje alatt a helyszínen rendelkezésre áll, mely önköltséges.

A verseny helyszínének az ország több pontjától való nagyobb távolsága miatt a versenyt megelőző estére igény esetén szállás foglalható (a szálláshely üzemeltetőjénél, térítés ellenében), melyekről részletes tájékoztatás a mellékelt anyagokban található. Ebben az esetben a versenyt megelőző estére vacsorát, a verseny napján pedig reggelit biztosítunk intézetünkben igény szerint térítésmentesen.

A technikai értekezlet a versenyt megelőző nap 18.00 órától az intézetünkben kerül megrendezésre.

A versenyen kategóriák közötti átnevezés lehetősége nem biztosított, viszont egy versenyzőnek több kategóriában is leadható a nevezése, a regisztrációk elvégzése és a nevezési díjak megfizetése mellett.

Email address *
Név: *
Your answer
Születési év: *
Your answer
Nem: *
Versenyszám: *
Szervezet megnevezése: *
Your answer
Szervezeti egység megnevezése: *
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service