Aanmeldformulier voor de Masterclass Virtual Reality in het Onderwijs
Je kunt je aanmelden voor één van de open masterclasses via het onderstaande formulier.
ONDERWIJSINSTITUUT:
Virtual Reality Learning Lab

CURSUSTITEL:
Masterclass Virtual Reality in het Onderwijs

KOSTEN
€475 (vrijgesteld van BTW) (er zijn geen extra kosten verbonden aan studieboeken / cursusmateriaal)

Wanneer wil je de masterclass volgen? *
Persoonlijke gegevens
Voornaam *
Your answer
Achternaam *
Your answer
Adres *
Your answer
Postcode *
Your answer
Woonplaats *
Your answer
Telefoonnummer *
Your answer
E-mailadres *
Your answer
Uw Organisatie
Naam van onderwijsinstelling of andere organisatie *
Your answer
Uw functie binnen organisatie *
Your answer
Waarom wilt u deelnemen aan deze masterclass? *
Your answer
Factuurgegevens
Als de factuurgegevens afwijken van het hierboven opgegeven adres, vult u dan a.u.b. zo volledig mogelijk de factuurgegevens hier in (denk aan referentie, SAP nummer etc.). Indien onbekend, zullen we deze gegevens later met u verifiëren.
Factuuradres
Your answer
Overige opmerkingen, zoals dieetwensen.
Your answer
Hoe heb je deze masterclass gevonden?
Eventuele kortingscode
Your answer
Kosten
De kosten voor deze masterclass bedragen €475 (vrijgesteld van BTW), inclusief administratiekosten en lunch. Een eventuele kortingscode wordt verrekend op de factuur.
Voorwaarden
Voorwaarden voor de masterclass:

DE CURSUS IS INCLUSIEF
• 16 uur interactief onderwijs, met mogelijkheid tot gebruik van VR hardware tijdens cursusuren.
• Maaltijden tijdens de cursus (diner of lunch afhankelijk van cursustijd)
• Ondersteuning gedurende de cursusperiode, ook buiten cursustijden door middel van communicatie per e-mail en/of via een gesloten groepsforum

DE CURSUS IS EXCLUSIEF
• Gebruik van laptops en tablets. Deelnemers worden aangemoedigd dit zelf mee te nemen.

ANNULERING DOOR OPDRACHTGEVER
Na akkoord op deze offerte en het plannen van de data, maken we deze masterclass definitief. De bedenktermijn bedraagt 15 dagen, tot die tijd kan er kosteloos worden opgezegd. Eventuele reeds voldane facturen worden binnen 30 dagen gerestitueerd. Indien de cursist na deze termijn de cursus afzegt, brengen we vijftig procent van de cursuskosten in rekening.

ANNULERING DOOR VR LEARNING LAB
We doen ons uiterste best om elke masterclass door te laten gaan. Met minder dan twee deelnemers is het helaas onhaalbaar om de masterclass door te laten gaan. Het VR Learning Lab behoudt zich hierom het recht voor om uiterlijk 14 dagen voor aanvang van de masterclass de masterclass te annuleren indien er slechts een enkele deelnemer is. Alle eventueel al betaalde cursusgelden worden binnen 14 dagen gerestitueerd.

Mocht het voorkomen dat door onvoorziene omstandigheden de docent een cursusdatum verhinderd is, houdt het VR Learning Lab zich het recht voor om dit cursusmoment te verplaatsen naar een andere datum, die samen met de deelnemers wordt gezocht.

FACTURERING
De factuur wordt voor aanvang van de masterclass verstuurd. De betalingstermijn van deze facturen is 14 dagen. Betaling dient giraal te gebeuren, op rekeningnummer NL78 INGB 0686 8289 41 t.n.v. RME de Lange, o.v.v. het factuurnummer.

CERTIFICAAT, EXAMENS EN KWALIFICATIE
De cursus kent geen eindtoetsen of af te leggen examens. Als de deelnemer de benodigde inzet heeft geleverd voor de cursus, ontvangt de deelnemer aan het eind van de cursus een certificaat. Dit certificaat heeft geen civiel effect: het is niet wettelijk erkend, branche-erkend of EVC-waardig. Er zijn geen erkende kwalificaties of bevoegdheden die behaald kunnen worden.

EIGENDOMSRECHT
Het eigendomsrecht van het aangeboden cursusmateriaal ligt bij het Virtual Reality Learning Lab. Als cursist heeft u ook na de cursus toegang tot het gebruikte materiaal voor persoonlijk gebruik. Het is niet toegestaan dit lesmateriaal aan derden beschikbaar te maken of te presenteren. Producten die individueel door een cursist worden ontwikkeld tijdens de cursus zijn eigendom van de cursist.

ALGEMENE VOORWAARDEN
Op deze Masterclass zijn de Algemene Voorwaarden van het Virtual Reality Learning Lab van toepassing. Deze kunt u vinden via http://vrlearninglab.nl/wp-content/uploads/2017/08/algemenevoorwaarden.pdf

CURSUSCONTRACT
Bij het indienen van dit inschrijfformulier gaat u akkoord met bovenstaande voorwaarden en onze Algemene Voorwaarden. De hiermee gesloten overeenkomst geldt tot 14 dagen na het voldoen van alle verplichtingen van Opdrachtnemer en Opdrachtgever.

Algemene voorwaarden *
Required
Je ontvangt binnen een half uur na het invullen van dit formulier een automatische bevestiging. Uiterlijk 5 werkdagen voor de start van de masterclass ontvang je de laatste praktische informatie en de factuur.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service