A külföldre költözés személyiségformáló hatásainak vizsgálata
Ez a kérdőív a külföldre költözés személyiségformáló hatásait vizsgáló doktori munka kutatási részét képezi.

Amennyiben nem egyszerre tervezi kitölteni a tesztsort, akkor ne ezt a linket használja. A lent megadott másik linken e-mail címe megadásával bármikor visszatérhet a megkezdett tesztsorhoz, majd mikor minden kérdésre választ adott, akkor kattintson a küldés gombra. A megadott e-mail címe a beküldést követően az értékeléskor azonnal törlésre kerül.
Ha szeretné e-mail címe megadásával több alkalommal kitölteni a tesztsort, akkor erre a linkre lépjen:
https://goo.gl/forms/mHzS4lo1UpipHGoQ2

Ha nem szeretné e-mail címét megadni, akkor a tesztsort csak egyszerre kitöltve tudja megcsinálni. Ha így szeretné kitölteni a tesztsort, akkor folytassa a tesztkitöltést itt, ezen a linken maradva. Köszönöm szépen.

Bemutatkozás és instrukciók
Vágyi Petra vagyok, klinikai szakpszichológusként dolgozom egyéni terápiákat vezetve külföldön (www.psychealth.de), külföldi magyarok számára, így vált érdeklődési területemmé a külföldi lét személyiségformáló hatása.
Jelenleg doktori disszertációmhoz gyűjtök adatokat, és ehhez szeretném ezúton az Ön segítségét is kérni.

A teszt kitöltése kb 40-45 percet vesz igénybe.
A teszt kitöltésből kapott adatokat szigorúan bizalmasan, a Pszichológusok Szakmai Etikai Kódexe alapján kezelem, és kizárólag kutatási és tudományos célra használom fel és elemzem. A kitöltés teljesen anonim, így ha elkezdi, kérem csinálja végig, mert később nem tud visszatérni válaszaihoz. Csak akkor nyomjon a küldés gombra, ha a kérdőívcsomag minden részét kitöltötte.

A vizsgálathoz azon emberek segítségét kérném, akik MINIMUM 1 ÉVE külföldön élnek.

INSTRUKCIÓK
A táblázat 6 részből áll: demográfia, sémamódok, nyitott kérdések, pszichés jóllét kérdőív, kapcsolatok kérdőíve, személyiség teszt. Kérem, hogy minden részen haladjon végig, és ne hagyjon megválaszolatlanul egyetlen kérdést sem.
Ne gondolkozzon túl sokat egy-egy kérdésen, ami érzésre jön, azt jelölje be. Kérem, hogy csak a teljesen, minden részével kitöltött teszt elkészültekor nyomjon a "KÜLDÉS" gombra.
KÖSZÖNÖM szépen, hogy segítségével támogatja munkámat, s egyben hozzájárul a külföldi lét személyiségformáló hatásairól meglévő ismereteink szélesítéséhez.

Ha további kérdése lenne a kutatásról, forduljon hozzám bizalommal,
Vágyi Petra
petra.vagyi@gmail.com

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service