Școala de Vară Cantus Mundi București - Ediția 2024
ATENȚIE! În momentul de față, locurile la Școala de Vară Cantus Mundi București - Ediția 2024 s-au epuizat, dar lăsăm deschisă lista de așteptare. Înscrierile pentru lista de așteptare se fac în formularul de față. 

Școala de Vară Cantus Mundi – Ediția 2024 este un proiect organizat de Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin” prin Programul Național Cantus Mundi.

Proiectul Școala de Vară Cantus Mundi – Ediția 2024 se desfășoară pe parcursul a 2 serii a câte 2 săptămâni în perioada 1 – 26 iulie, la adresa din Aleea Dealul Mitropoliei, nr. 11, sector 4, București și se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 7 și 13 ani, ai căror părinți au completat formularul de înscriere și au achitat taxa de participare.

Activitățile programului vor fi coordonate de profesioniștii Corului Madrigal și ai Cantus Mundi, formatori cu experiență și sunt construite pe grupe de vârstă, adaptate etapelor de dezvoltare socială, psihologică, emoțională și cognitivă ale participanților, sprijinindu-i pe cei mici să dobândească noi modalități de exprimare și dezvoltare artistică.

Înscrierile se fac în limita locurilor disponibile, în ordine cronologică.

Mai multe informații despre program, ateliere și taxa de participare sunt disponibile pe www.cantusmundi.ro, în Regulamentul programului.
Email *
Subsemnatul/Subsemnata:

Nume părinte/tutore legal*
*
Adresă de e-mail:
*
Număr de telefon:
*
Selectați perioada preferată:
*
Vă rugam să ne furnizați datele de facturare (Numele și prenumele plătitorului și adresa completă). Nu uitați ca în detaliile de plată să specificați numele și vârsta copilului!
*
Ce ar trebui să știm despre copilul dumneavoastră
*
Nume și prenume minor:
*
Vârstă (copil):
*
Dacă sunt necesare îngrijiri speciale, vă rugăm să prezentați pe scurt natura acestora:
*
Copilul dumneavoastră are alergii, intoleranțe sau restricții alimentare? In cazul unui răspuns afirmativ, vă rugăm să ne furnizați detalii complete despre acestea.
*
Alte observații:
*
Declar că am citit Regulamentul disponibil pe www.cantusmundi.ro și sunt de acord cu el.
*
Prin completarea acestui formular îmi ofer acordul cu privire la prelucrarea datelor personale de către Corul Național de Cameră „Madrigal - Marin Constantin” în conformitate cu reglementările în vigoare (GDPR).
*
*PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Datele dumneavoastră personale sunt protejate conform legislației în vigoare și nu vor fi folosite în scopuri comerciale.

Prelucrarea acestora va fi efectuată pentru realizarea evidenței persoanelor înscrise în cadrul proiectului și pentru a fi contactat/ă ulterior. Prezentul acord (consimţământ) este valabil pentru o perioadă de 7 ani sau până la retragerea sa.

Înscrierea și prezența la Școala de Vară Cantus Mundi - Ediția 2024 reprezintă acordul dvs. pentru înregistrarea foto-video a participanților minori și folosirea materialelor în mediul online, exclusiv cu scopul mediatizării programulului.
*
A copy of your responses will be emailed to .
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy