Könyvbemutató - Színházi nevelési és színházpedagógiai kézikönyv
A NÉZŐTÉR SAJNOS BETELT.

A megtisztelően nagy érdeklődésre való tekintettel szeretnénk azok számára is példányt biztosítani, akik a rendezvényre már nem férhetnek be.
Kérjük, hogy az alábbi rövid űrlap kitöltésével jelezze, ha igényt tart tiszteletpéldányra.
A könyvbemutatót követően a példányok postázásáról vagy tárolásáról sajnos nem tudunk gondoskodni, így nagyon kérjük, hogy csak abban az esetben regisztráljon, ha a könyvet a rendezvény ideje alatt át tudja venni.

A könyvek átvehetőek: 2017. okt. 26. 15:00-18:00
Helyszín: Benczúr Ház (Budapest VI., Benczúr u. 27.)

További információ a könyvről, valamint a könyvbemutató tervezett programja itt: http://insite-drama.eu/blog/2017/09/20/konyvbemutato-szinhazi-nevelesi-es-szinhazpedagogiai-kezikonyv/

Email address *
Név *
Your answer
Szervezet *
Your answer
Beosztás *
Your answer
Segítség kérése (opcionális): a könyv terjesztésében számítunk a szakmai közösség aktív közreműködésére. Amennyiben tudna segíteni abban, hogy a könyv egy-egy példányát személyesen eljuttatja pl. intézményének vezetőihez, könyvtárakba, kulturális- és oktatási döntéshozókhoz, a sajtó munkatársainak, képzések tanárainak és hallgatóinak, vagy bármilyen más kiemelt érintettnek, a teljes szakma nevében köszönettel vesszük. Kérjük, írja ide, hogy a könyvbemutatón a saját tiszteletpéldányán túl hány további példányt kérne, és azokat kiknek tudná átadni?
Your answer
Segítségét köszönjük!
Ha szeretne a jövőben elsők között értesülni hasonló programokról, kérjük, iratkozzon fel Facebook oldalunkra: https://www.facebook.com/insitedrama/
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms