Αίτηση Υποψήφιου Εθελοντή
Η Σχολή Σαμαρειτών και Διασωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού έχει διάρκεια έως 15 μήνες. Μετά το πέρας των μαθημάτων και την επιτυχή εξέταση, ο υποψήφιος ολοκληρώνει τον κύκλο των πρακτικών δεξιοτήτων σε Τ.Ε.Π. Νοσοκομείων και υγειονομικών καλύψεων ώστε να του απονεμηθεί το Δίπλωμα του Σαμαρείτη.
Η Σχολή Ναυαγοσωστών έχει διάρκεια τριών μηνών και μετά την ολοκλήρωση της φοίτησης απονέμεται Πτυχίο Ναυαγοσωστικής. Επιπλέον δύναται η αντιστοίχιση με Πτυχίο από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ναυαγοσωστικής (ILS). Εν συνεχεία ο υποψήφιος προκειμένου να ενταχθεί στο εθελοντικό δυναμικό οφείλει να ολοκληρώσει τον κύκλο των πρακτικών δεξιοτήτων σε Τ.Ε.Π. Νοσοκομείων και υγειονομικών καλύψεων.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Ενδιαφέρομαι να γίνω εθελοντής *
Ονοματεπώνυμο *
Πατρώνυμο *
Ονοματεπώνυμο (Λατινικοί Χαρακτήρες)
*
Πατρώνυμο (Λατινικοί Χαρακτήρες) *
Ημερομηνία γέννησης
*
MM
/
DD
/
YYYY
Επάγγελμα *
Επίπεδο μόρφωσης
*
Ειδικές γνώσεις (π.χ. υπολογιστές)

Γράψτε μία γνώση και το επίπεδο της, άνα σειρά.

Διεύθυνση *
Πόλη *
Επιλογή πόλης που θέλω να εκπαιδευτώ
*
Τηλέφωνο επικοινωνίας *
Email *
Συμφωνώ να λαμβάνω ενημερωτικά δελτία των Εθελοντών Σαμαρείτων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. *
Αδεια Οδήγησης
*
Required
Εάν έχετε εγγραφεί ξανά σε κάποια Σχολή του ΕΕΣ, παρακαλούμε να συμπληρώσετε τον Αρ. Μητρώου.

Δήλωση Συγκατάθεσης ελέγχου προσωπικών στοιχείων που αναφέρονται στην αίτηση

Ο ΕΕΣ επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα που παρέχετε στο πλαίσιο της παρούσας δήλωσης με σκοπό τη δυνητική παροχή εθελοντικών υπηρεσιών από εσάς προς τον ΕΕΣ στο πλαίσιο των εθελοντικών δράσεων του. /HRC processes all personal data you provide to the organization in the present statement in order for you to be able to provide voluntary service in the context of its voluntary action.

Ο ΕΕΣ επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα σε έντυπο ή/και σε ψηφιακό αρχείο έχοντας λάβει τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα ασφάλειας, περιορίζοντας την πρόσβαση αυστηρώς και μόνο στους εξουσιοδοτημένους εργαζομένους./HRC processes your personal data in paper and/or digital form, having taken all proper technical and organizational security measures, strictly limiting the access to its authorized personnel only.

Ο ΕΕΣ δε θα μεταβιβάσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους, εξαιρουμένων των περιπτώσεων όπου απαιτείται εκ του νόμου./HRC shall never pass your personal data to any third party except in cases where it is required.

Τα προσωπικά σας δεδομένα αποθηκεύονται για όσο χρονικό διάστημα διαρκεί η παροχή των εθελοντικών σας υπηρεσιών και πλέον πέντε ετών από το πέρας της παροχής των υπηρεσιών σας , αποκλειστικά για σκοπούς απόδειξης των παρεχόμενων υπηρεσιών και στη συνέχεια διαγράφονται πλήρως./Your personal data is stored for as long as your voluntary service lasts, plus five more years from the moment you cease your service, and then is fully deleted.

Καθ’ όλη την διάρκεια της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων από τον ΕΕΣ έχετε δικαίωμα ενημέρωσης, πρόσβασης, διόρθωσης, περιορισμού της επεξεργασίας, εναντίωσης στην επεξεργασία, διαγραφής και φορητότητας των δεδομένων σας , σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων και εντός του εφαρμοζόμενου νομοθετικού πλαισίου προστασίας προσωπικών δεδομένων./You have the right to be informed on, have access to, correct, limit and object to the processing of your personal data by HRC, delete and transfer your data, throughout the whole process.

Τα στοιχεία επικοινωνίας με τον υπεύθυνο προστασίας προσωπικών δεδομένων (Data Protection Officer) του ΕΕΣ είναι: privacy@redcross.gr/Contact information with the HRC Data Protection Officer is privacy@redcross.gr . Για περισσότερες πληροφορίες συμβουλευτείτε την Πολιτική Προσωπικών Δεδομένων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, η οποία είναι αναρτημένη στον ιστότοπο www.redcross.gr.
*
Τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν απολύτως εμπιστευτικά
Required
Συγκατατίθεμαι στην αναγραφή του ονόματός μου στις εργασίες που θα εκτελώ στο πλαίσιο της δημόσιας προβολής του εθελοντικού έργου του ΕΕΣ στους χώρους του ΕΕΣ, στον ιστότοπο και στις σελίδες του στα ψηφιακά κοινωνικά δίκτυα. Η συγκατάθεση είναι ελεύθερα ανακλητή οποτεδήποτε χωρίς αναδρομική ισχύ. *
Τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν απολύτως εμπιστευτικά
Συγκατατίθεμαι στην χρήση των φωτογραφιών και των βίντεό μου τα οποία λαμβάνονται κατά την παροχή των εθελοντικών μου υπηρεσιών στο πλαίσιο της δημόσιας προβολής του εθελοντικού έργου του ΕΕΣ στους χώρους του ΕΕΣ, στον ιστότοπο και στις σελίδες του στα ψηφιακά κοινωνικά δίκτυα. Η συγκατάθεση είναι ελεύθερα ανακλητή οποτεδήποτε χωρίς αναδρομική ισχύ. *
Τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν απολύτως εμπιστευτικά
Required
Έχω ενημερωθεί και αποδέχομαι τις 7 Θεμελιώδεις Αρχές του Διεθνούς Κινήματος Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου, , ήτοι του Ανθρωπισμού, της Αμεροληψίας, της Ουδετερότητας, της Ανεξαρτησίας, του Εθελοντισμού, της Ενότητας και της Παγκοσμιότητας, όπως αυτές περιγράφονται στη σχετική ιστοσελίδα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (http://www.samarites.gr/?section=1340&language=el_GR) *
Τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν απολύτως εμπιστευτικά
Required
Η φοίτηση στις Σχολές Πρώτων Βοηθειών, Διάσωσης έχει συμβολική οικονομική συμμετοχή η οποία αφορά στην έκδοση πιστοποιήσεων, ασφάλιση εκπαιδευομένων κ.α. Το κόστος συμμετοχής (40€), καταβάλλεται εφάπαξ με την έναρξη της εκπαίδευσης.
*Το ανωτέρω ποσό δεν ισχύει για την εκπαίδευση της Σχολής Ναυαγοσωστικής.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Nevma. Report Abuse