Difuzni/integralni hotel u gradskoj jezgri Paga
Poštovani/a,

Ovaj anketni upitnik provodi se za potrebe izrade „Studije poslovnog modela razvoja difuznog/integralnog hotela u gradskoj jezgri Paga“.

Studija se izrađuje u sklopu projekta KK.06.1.1.01.0047 Kulturna ruta: putevima liburnskog, rimskog i hrvatskog nasljeđa Zadarske županije. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj, kroz Operativni program Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.

Osnovna ideja difuznog i integralnog hotela je povezivanje postojeće ponude privatnog smještaja kako bi se podigla razina kvalitete turističkih usluga. Povezivanjem u difuzni ili integralni hotel, privatni iznajmljivači zajednički su organizirani u prodaji, bookingu i prihvatu gostiju.

U trenutku osnivanja difuznog i integralnog hotela smještajne jedinice u sastavu difuznog hotela moraju biti nekategorizirane dok u integralnom hotelu moraju biti kategorizirane.
Smještajne jedinice u sastavu difuznog hotela uređene su na tradicijski način dok su u sastavu integralnog uređene na moderan i suvremen način.

Zamolili bi Vas da odgovorite na sljedeći kratki upitnik kako bismo procijenili postoji li zainteresiranost, vlasnika privatnih smještajnih objekata u gradskoj jezgri Paga te onih koji svoje objekte tek namjeravaju iznajmljivati, za udruživanjem u difuzni ili integralni hotel i plasiranjem svojih usluga zajednički na tržište.

Naglašavamo kako je za ispunjavanje ankete potrebno tek nekoliko minuta.
Grad Pag
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of d-dd. Report Abuse - Terms of Service