Inschrijfformulier Smaak Karavaan 2019
Wat leuk dat je mee wilt doen aan de Smaak Karavaan!!! Met dit formulier geef je aan dat je graag mee wilt doen en wat je precies van plan bent. Wees creatief, bereid toffe gerechten en verras ons met speciale plannen!

Algemene informatie:
Smaak Karavaan
Spoorzone Tilburg
13-14-15 september 2019
keukens@smaakkaravaan.nl
www.smaakkaravaan.nl
facebook.com/smaakkaravaan
Algemene gegevens
Naam keuken/foodtruck *
Your answer
Voornaam *
Your answer
Achternaam (inclusief eventueel tussenvoegsel) *
Your answer
Factuuradres *
Your answer
Postcode *
Your answer
Plaats *
Your answer
Land *
Your answer
Telefoonnummer *
Your answer
E-mailadres *
Your answer
Website *
Your answer
Facebookpagina *
Your answer
Beschrijving keuken/foodtruck voor inschrijving *
Auto, bus, bak(fiets), tram etc. Graag zo specifiek mogelijk zodat we je een goede en werkbare plaats kunnen toekennen. Geef a.u.b. ook aan of je uitgiftepunt zich aan de korte of lange zijde van je keuken/foodtruck bevindt.
Your answer
Beschrijving keuken/foodtruck voor publicatie *
Een tekst over je keuken/foodtruck die we t.z.t. kunnen gebruiken tijdens de promotie van het festival.
Your answer
Gerechten *
Welke gerechten wil je gaan serveren op het festival?
Your answer
Prijslijst gerechten *
Welke prijzen wil je vragen voor de gerechten die je serveert?
Your answer
Overig
Your answer
Praktische informatie
Keukenlengte *
(in meters)
Your answer
Keukenbreedte *
(in meters)
Your answer
Terraslengte *
(in meters)
Your answer
Terrasbreedte *
(in meters)
Your answer
Terrasindeling *
Graag weten we van te voren wat voor terras je mee wilt nemen zodat we voldoende ruimte voor je kunnen reserveren. Geef hieronder een omschrijving van je terras. Aantal tafels, stoelen, statafels etc.
Your answer
Voorkeur voor locatie op het festivalterrein
Op basis van de afmetingen die je opgeeft en de gerechten die je aanbiedt zullen wij een plaats op het festivalterrein toewijzen. Mocht je wensen hebben m.b.t. de plaats op het terrein of hoe je ten opzichte van bepaalde soort keukens/foodtrucks geplaatst wil worden dan kun je hieronder je wensen aangeven. Wij zullen vervolgens ons best doen om hier rekening mee te houden. We kunnen helaas geen garanties geven.
Your answer
Programmering / entertainment *
Om onderlinge geluidshinder te voorkomen horen we graag van te voren of je iets van programmering / entertainment bij je hebt. Bijvoorbeeld een geluidsinstallatie met muziek, een singer-song-writer die komt optreden bij je keuken of wie weet zelf een compleet orkest, alles is welkom! Geef hieronder aan wat voor programmering / entertainment je hebt:
Your answer
Deelnamekosten
Net als afgelopen jaar hebben we een aantal categorieën. Je betaalt voor de meters die je nodig hebt voor je keuken (inclusief koelingen/werkruimte etc.). Aangezien we blij zijn wanneer iedereen een terras meeneemt brengen we hiervoor niets in rekening.

In principe wordt iedereen op basis van de opgegeven meters ingedeeld in een categorie. Uitzonderingen worden enkel in overleg gemaakt. Laat het ons weten als je denkt dat we voor jullie keuken een uitzondering moeten maken. Samen komen we er vast uit!

Bedragen zijn voor 3 dagen lang deelname aan het festival. We rekenen dit jaar geen afdracht over jouw omzet en werken ook niet met munten.

Naast het stageld zijn er twee vaste kosten die iedere deelnemer dient te betalen:

Afvalverwerking € 50,-
Verspreid over het terrein zullen grote containers staan waar je je afval in kwijt kunt. Daarnaast zal er centraal op het terrein een perscontainer staan voor het grote afval

Bijdrage waterpunten € 50,-
Centraal op het terrein zullen een aantal waterpunten geplaatst worden. Hier zal enkel koud water getapt kunnen worden. Het is niet mogelijk om een waterpunt bij jouw keuken te laten plaatsen.

Alle bedragen zijn exclusief 21% BTW.
In welke categorie val je? *
Breedte/lengte x diepte, incl. de ruimte voor evt. koelingen en andere apparatuur of opslag. Wil je meer ruimte dan rekenen we € 50,- per extra meter. Graag de categorie aanvinken die het dichts bij de daadwerkelijke afmetingen zit. Verwacht je dat een uitzondering op de regel bent vink dan "Anders / uitzondering" aan zodat we contact met je op kunnen nemen.
Required
Stroomvoorziening *
Zoals je kunt begrijpen is de stroomvoorziening een belangrijk onderdeel van het festival. Het is dus van belang dat je voldoende stroom aanvraagt. Daarnaast willen we je verzoeken om hoogwaardige kabels en stekkerdozen mee te nemen. Zeker wanneer het gaat regenen is dit van groot belang om alles draaiende te houden. De aangevraagde stroomvoorziening ligt in de buurt van je plaats maar je zult altijd wat moeten verlengen.
Required
Tips en opmerkingen
Tips en ideeën
We zijn pas 5 jaar oud en dus zeker nog jong genoeg om te leren! Heb je tips? Op basis van afgelopen editie(s) of gewoon een leuk idee? We horen het graag!
Your answer
Opmerkingen
Your answer
Algemene voorwaarden en verdere procedure
Onze algemene voorwaarden kun je vinden op onze website: www.smaakkaravaan.nl. Na je inschrijving hoor je binnen twee weken of er een plekje voor je is op de Smaak Karavaan. Wij zullen dit per email bevestigen en daarmee is je inschrijving en deelname bevestigd.
*
Required
Contact
Heb je nog vragen? Stuur dan een mailtje aan info@smaakkaravaan.nl
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy