Ansøgning til online kursus i musikproduktion


DJBFA udbyder endnu en runder med fire online kurser i musikproduktion og vokaloptagelse fra Palma Music Studios med producer Fredrik Thomander. Ansøg senest d. 22. marts kl. 12.00.

DJBFA sætter ekstra fokus på studiearbejde, mix og lydproduktion i vinteren og foråret 2021. Vi udbyder et mixkursus med lydtekniker Louise Nipper, stiller Copenhagen Studio til rådighed en måned ad gangen, og nu præsenteres fire kurser i samarbejde med Palma Music Studios.

Du kan som musikskaber (og Koda-medlem) ansøge om en plads på et af fire forskellige online kurser i vokal- og musikproduktion med den svenske producer Fredrik Thomander fra Palma Music Studios. DJBFA og Koda Kultur tilbyder en række pladser på de fire kurser.

De første to kurser starter allerede i midten af februar, og de sidste to begynder i slutningen af marts.
De enkelte workshops varer en time og ligger alle mellem kl. 18-19.

Om Palma Music Studios:
Palma Music Studios er et nyopført musikstudie i verdensklasse, der drives af den veletablerede musikproducer og sangskriver Fredrik Thomander i den smukke og livlige by Palma de Mallorca. DJBFA har tidligere præsenteret arbejdsopholdet International Eurovision Camp for internationale sangskrivere i Palma Music Studios.


Om Fredrik Thomander:
Fredrik Thomander er en svensk sangskriver og producer, der har haft adskillige hits over hele verden de sidste to årtier. Kunstnere, han har arbejdet med, inkluderer *Nsync, Arashi, Scorpions, Girls Generation, Agnetha Fältskog (ABBA), Kim Wilde og mange flere.

Om kurserne:

Music Production Basic Level – Starter mandag d. 29. marts kl. 18-19
På Music Production Basic Level lærer du, hvordan du kommer i gang med at optage din musik, og hvordan du bygger en produktion ud fra dine ideer. Fredrik viser dig, hvordan du programmerer beats og laver enkle arrangementer samt bruger forudindstillingerne i dine musikprogrammer for at få dine produktioner til at lyde godt.

Datoer:
29. marts kl. 18-19
5. april kl. 18-19
12. april kl. 18-19
19. april kl. 18-19
26. april kl. 18-19


Music Production Mid Level – Starter tirsdag den 30. marts kl 18-19
På Music Production Mid Level arbejder du med arrangementer og valg af lyde og plugins. Vi udforsker også mere avancerede funktioner i dine musikprogrammer, der gør produktion hurtigere og til det punkt. Fredrik deler også sine forudindstillinger, produktionsskabeloner og lyde med gruppen.
Datoer:
30. marts kl. 18-19
6. april kl. 18-19
13. april kl. 18-19
20. april kl. 18-19
27. april kl. 18-19


Music Production Advanced Level - Starter onsdag den 31. marts kl 18-19
På det avancerede musikproduktionskursus handler det om at mixe og mestre. Du kommer til at følge hele processen, når Fredrik afslutter en sang til frigivelse. Han tager dig igennem alt fra at forberede sessionen, redigere og tilpasse blandingen til mastering og levering af filer.
Datoer:
31. marts kl. 18-19
7. april kl. 18-19
14. april kl. 18-19
21. april kl. 18-19
28. april kl. 18-19


Vocal Recording – starter torsdag den 1. april kl 18-19
Dette kursus er designet til sangere, der ønsker at forbedre deres sangoptagelser. Vi dækker alt fra valg af mikrofon, rumakustik og optage / redigere / mix-teknikker til deling af sessioner og filer med samarbejdspartnere.
Datoer:
1 april kl. 18-19
8. april kl. 18-19
15. april kl. 18-19
22. april kl. 18-19
29. april kl. 18-19

Når du tilmelder dig kurset accepterer du betingelserne og giver samtykke til, at DJBFA må opbevare og behandle dine oplysninger til at kontakte dig med andre tilbud fra DJFBA. Læs mere i DJBFAs betingelser og privatlivspolitik: https://www.djbfa.dk/om-djbfa/organisation/
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Navn *
Email *
Telefonnummer *
Hvilket kursus vil du gerne tilmeldes? ( du kan kun vælge et kursus)
Clear selection
Kort om din motivation for at deltage og dit cirka niveau inden for lydteknik.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy