Säkerhet
Hej! Vad roligt att du är intresserad av att jobba Säkerhet med mig under PicaCon!
Jag ser gärna att du som söker är 18 år och uppåt, och klarar av att jobba både självständigt och ihop med de andra funkisarna. Vissa uppgifter kräver lite mer initiativförmåga än andra, så jag ser gärna att du har ett eget driv för att få saker gjorda.
Med det sagt så kommer jag (nästan) alltid att finnas till hands för att svara på frågor eller ge hjälp om nödvändigt. Ibland måste jag dock sova.

Det som kan vara bra att veta för dig som söker är att vi ibland behöver prata med besökarna på konventet, och därför är det bra om du känner dig säker med att prata med nya människor. Ni jobbar 8 timmar åt gången, och alltid två och två. Skulle det finnas synpunkter på när på dygnet du vill jobba, skriv det i den angivna rutan i ansökan, så ser vi vad vi kan göra!

Jag hoppas att du är lika pepp på PicaCon som jag och resten av crew!

/Misa, Säkerhetsansvarig
Hantering av personuppgifter
PicaCon är ett arrangemang som drivs av föreningen Do it! För att vi ska kunna genomföra ett bra och tryggt arrangemang behöver vi samla in och hantera personuppgifter. Du kan läsa om vår personuppgiftshantering på: http://doitlikeaboss.se/om-foreningen/personuppgifter.html
Godkänner du vår hantering av dina personuppgifter? *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy